У західному дербі ФК “Львів” грає внічию з тернопільською “Нивою” - Блог про Львів

У західному дербі ФК “Львів” грає внічию з тернопільською “Нивою”

Фк Львів - Нива - 0:0

Все-таки добре, що цього сезону у Львові можна ходити не лише на поєдинки «Карпат», які виступають у прем’єр-лізі України, а й є також винниківський «Рух» у першій лізі та футбольний клуб «Львів» у другій лізі.

Саме на поєдинок оновленої команди проти тернопільської «Ниви» й завітав ваш автор теплого літнього вечора.

Як завжди, поєдинок відбувався на стадіоні «СКІФ», який так виглядає з кожним матчем все більше притягує до себе велику кількість вболівальників. А чому б і ні?

Прекрасний стадіон, чудові трибуни та й не так далеко від центра міста. Добре, що президент «Львова» Роман Михайлів надумав грати в другій лізі саме тут.

На відміну від мого попереднього візиту на поєдинок за участю «Львова» проти «Волині» на цей раз вболівальників прийшло значно менше.

У чому причина? Все-таки, тоді це був поєдинок кубка країни, а тут простий матч другої ліги. Тим не менше дербі.

Хоча, правильно сказав один мій хороший приятель, цитую: «в цій лізі де виступає місцевий клуб всі матчі як дербі, адже тут зібрані команди західного регіону».

Гра

Коли йшов на стадіон, то десь у голові промайнула думка, що львів’яни мають продовжити переможну серію. Але, як показав матч ця думка була хибною. Футболісти «Львова» у вчорашній грі проти тернопільської «Ниви» виглядали втомленими.

Також читайте:   Матчі збірної та футбольної першості перенесено

А це і не дивно, адже буквально три дні тому наша команда грала на виїзді проти житомирського «Полісся». Тому, десь втома таки далася взнаки.

Щодо гостей, то вони також виглядали не «ахті» і якщо й били по воротах, то ці удари або летіли мимо або ставали легкою здобиччю воротаря «Львова» Герича.

За відсутності голів вболівальники на трибунах стадіону «СКІФ» розважали себе хто як міг.

Одні – балакали між собою, інші – заглядали на красивих панянок, які так і ходили по стадіону бачачи що за ними дивляться, а ще одні (фани з Тернополя) запалювали фаєри.

І таке було… І це, незважаючи на те, що на матчах футбольного клубу «Львів» добряче перевіряють людей на вході.

На цьому все… «сухі» 0:0 – такий підсумок поєдинку у місті Лева.

Після гри цікаво було подивитися на те, як місцеві вболівальники збирали автографи та робили світлини з гравцями обидвох команд. Найбільш популярним в цьому плані був гравець «Львова» Ігор Ощипко.

Пам’ятають…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*