Матчі збірної та футбольної першості перенесено - Блог про Львів

Матчі збірної та футбольної першості перенесено

Матчі перенесено

І хоча ситуація в країні зараз трохи стабілізувалася, все рівно не треба очікувати зараз того що все буде добре. Не позаздрю новому прем’єр-міністру, який у важкі часи буде виводити країну із кризи.

Але, це буде потім, а поки що поговоримо про культурні події.

Так от, в останні дні досить таки багато говорили про те, що яким чином буде відновлюватися футбольна першість в Україні і чи взагалі це зараз доцільно.

Спершу було повідомлено, що поєдинки першого після зими туру відбудуться вчасно, тепер же пішли чутки, що матчі першого туру перенесуть й невідомо чи через тиждень другий тур зіграють.

Чутки, чутками, але вся футбольна громадськість чекала офіційного рішення. Так от, сьогодні, 26 лютого стало відомо, що Федерація футболу України відмінила старт весняної першості.

Причина – ситуація в країні ще є не зовсім стабільна. Якщо так подумати реально, то й правильно вони зробили. До Києва мав приїхати на гру донецький Шахтар, до Львова на гру з Карпатами маріупольський Іллічівець.

Звісно, треба бути спокійним, але так вже повелося з давніх-давен, що завжди з’являється якийсь дурачок що починає провокувати. Тому, краще, все-таки, почекати.

Тим більше, зараз людям явно не до веселощів, а футбол є розважальним заходом.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. У 5-ому турі перемагає серед українських клубів лише Динамо (відео)

Ще раніше було відмінено поєдинок між збірними України та США, що мав відбутися в місті Харків. Американці мотивували своє прохання тим, що ситуація там не стабільна й краще гру перенести.

Тут одразу ж згадав слова чому не було провести цю гру в місті Лева. Але, федерація футболу ж хотіла показати де наше місце, тому й не дозволила проводити матчі на стадіоні «Арена Львів» , який і так переживає не найкращі часи.

Товариський поєдинок між українцями та американцями таки відбудеться у встановлені терміни, а саме 5 березня. Але, ця буде проходити на Кіпрі.

Як відомо, нещодавно київське Динамо там теж грало свій домашній поєдинок Ліги Європи проти іспанської Валенсії.

В інтернеті вже навіть почали жартувати, що можливо всі матчі чемпіонату України перенести на Кіпр. Якби таке сталося, то думаю що більшість команди би просто туди не доїхали.

«Живий» приклад – харківський Металіст, який зараз перебуває на межі припинення існування. Їхній головний «коуч» – Маркевич вже навіть подав у відставку.

Тому, футбольні фани, поки що треба почекати на відновлення спортивних баталій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*