Знову марні надії або як Динамо програло Янг Бойсу (відео) - Блог про Львів

Знову марні надії або як Динамо програло Янг Бойсу (відео)

Динамо знову програло

Йду з роботи додому зустрічаю знайомого, заговорили за футбол, він сказав цитую: «Та нехай би то Динамо проходило далі, хочеться вже восени побачити в столиці України цікаві команди, а особливо Ліверпуль».

Погоджуюся, тим більше що за великим футболом ми вже скучили. Як не рік, то суцільний провал. Для такої великої країни як Україна Ліги Європи замало.

Так, є ще донецький Шахтар, який гратиме на стадії групового турніру Ліги Чемпіонів. Але, знову ж таки ці матчі будуть відбуватися у далекому Харкові в який з того ж таки Львова їхати приблизно 20-ть годин.

Тому, надія що київське Динамо пройде в груповий етап найпрестижнішого європейського турніру була. Та й у першому матчі першої кваліфікації було здобуто впевнену перемогу над швейцарським Янг Бойсом із рахунком 3:1.

Здавалося проблем у виїзному матчі не мало би виникнути. Але, вони були й все завершилося тим, що Динамо вкотре обісралося й покидає найпрестижніший турнір.

Зараз можна багато говорити про те, що ми грали на штучному газоні, що був не фарт, що суддя придумав пенальті й так далі.

Як на мене, це все повна маячня. З року в рік в команді змінюються гравці, тренер. Це не може не відбитися на малюнку гри.

Коли вже до президента київського клубу дійде, що не треба жити школою Динамо, а пора запросити серйозного іноземного фахівця, дати йому час і нехай він робить команду.

Також читайте:   Закарпаття 1:1 Карпати (Відео)

А так, Реброва замінив Хацкевич, який так бачу, у футболі далекий. Так, автор не спеціаліст, але ж для прикладу по вчорашній грі. Лівий захисник команди Гонсалес цілу гру випадає, а його змінити й близько ніхто не думає.

Те саме можна й сказати за нападника Мбокані. Чому його не зняти й не поставити свіжого Кравця?

Якщо глянути статистику, то за весь поєдинок динамівські гравці пробили у площину воріт лише один раз. Натомість суперник аж шістнадцять. До пори, до часу українську команду рятував воротар Коваль, але й він у кінці гри помилився.

Найприкріше те, що гравці Динамо вчора зіграли без бажання. Особисто я якби був президентом клубу, то би закрив проект. Не можна ж так грати.

Як не рік, то одні сподівання, як не другий рік, то знову сподівання.

Розумію якби ми ще програли серйозній європейській команді, а то Янг Бойс має бюджет у декілька разів менший чим у нас.

Бачили б ви після фінального свистка радість гравців цієї команди. Склалося таке враження, що вони виграли Лігу Чемпіонів, а вони всього лише потрапили в наступний раунд змагань.

Прикро…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*