Закарпаття 1:1 Карпати (Відео) - Блог про Львів

Закарпаття 1:1 Карпати (Відео)

Гамула відбирає очки у Карпат

І знову спорт. Традиційно вихідні насичені багатьма спортивними подіями. Не став виключенням і футбол. А як могло бути по-іншому. Львівські Карпати, які навесні грають прекрасно, черговий матч чемпіонату України проводили у сусідньому із Львовом Ужгороді. Суперником було місцеве Закарпаття.

Так зване західноукраїнське дербі завершилося бойовою нічиєю 1-1.

Цей матч був дуже важливим для обидвох команд. Закарпаття очки потрібні у боротьбі за виживання, Карпати ж мчать до Ліги Європи, а то і за бронзу можуть зачепитися.

Так як вчора Металіст і Дніпро втратили залікові пункти у разі перемоги Карпати могли обігнати дніпропетровців і на відстань 2-ох очок наблизитися до харків’ян. І скажу, їм це майже вжалося. А чого майже згодом побачите.

У попередньому турі Закарпаття поступилося мінімально Дніпру на виїзді 1-0. Наші ж земляки у місті Лева обіграли непоступливу Таврію 1-0.

І тут 24-й тур. Перемога. Що можна було ще очікувати.

Тепер до гри. Олег Кононов (тренер Карпат) цього разу вирішив зіграти із одним нападаючим Батістою. Зеньов вийшов потім на заміну у другому таймі.

Матч розпочався сумбурно. Як і вся гра проходив у суцільній боротьбі. Моментів обмаль, а браку вдосталь. Банальні навіси аж доводили до сміху. Закарпаття більше володіло м’ячем, а забили Карпати.

29 хвилина – навіс Кополовця із лівого краю і Батіста головою замикає подачу партнера.

Також читайте:   Ліга європи: Шахтар 1:1 Фулхем (Відео)

Перший тайм так і завершився.

У другому таймі нічого не змінилося. Ужгородці випустили на поле ще одного нападника і далі гнули свою гру таку ж як у першому таймі.

Карпати ж старалися засушити гру. Їм це практично вдалося якби не 92 хвилина матчу:

Якась незрозуміла обрізка у центрі поля, м’яч відскочив від одного гравця до іншого, удар Микуляка і Тлумак дістає шкіряного із воріт. А до кінця поєдинку залишалося кілька секунд. Отакої. 🙁

Та якби перед тим на 87 хвилині забив карпатівець Мартинюк з дуже вигідного моменту то зараз би так не говорили. Та це якби. Треба було забивати. А так маємо те що маємо. Втрачаємо очки там, де не планували.

Після 24-ого туру Карпати набрали у свій актив 42 пункти і надалі посідають 5-те місце у турнірній таблиці. Від четвертого місця, яке посідає Дніпро їх відділяє 1 очко.

Наступна гра команди міста Львова відбудеться вже незабаром.

В четвер 15 квітня о 19 годині львів’яни прийматимуть гранда українського футболу і поки що ще діючого володаря Кубка УЄФА – донецький Шахтар.

Вже зараз у місті відчувається ажіотаж. Можна не сумніватися що стадіон Україна на цьому матчі буде заповнений вщент.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. zars 11.04.2010 пише:

    Тільки “Карпати” можуть мочити такі приколи. Один чоловяга з клубу тільки-що по телефону казав мені, що це порнографія. У клубі в шоці. Йдемо на “Шахтар”!!!

  2. zars 11.04.2010 пише:

    “Таврія” програла, “Дніпро” зіграло в нічию, для наших склалося все поки нормально. Треба в четвер вигравати у “Шахтаря”?!

  3. Narcus 12.04.2010 пише:

    Ну нічого страшного-по переду є ще декілька матчів які потрібно виграти-а основне це не програти у гостьовому поєдинку з Таврією!!! А от в четвер я думаю Шахтар не втратить очки і переможе Карпати!!! Карпати в Лізі Європи на 80%!!!

  4. De_Funker 12.04.2010 пише:

    Звісно, дуже жаль що програли слабкому супернику та ще й у дуже відповідальному матчі =(
    Зате попередні матчі на високому рівні провели

  5. Андрій 12.04.2010 пише:

    “После матча в Ужгороде фанаты “Карпат” устроили массовую драку. Есть жертвы”
    http://ua-time.com.ua/2010/04/12/posle-matcha-v-uzhhorode-fanaty-karpat-ustroyly-massovuju-draku-est-zhertvy/
    А це ви як поясните панове? Мені здається у Карпат окрім гри команди є й ініші пробелми, які не сумісні з грою єврокуьках!!!

  6. Архіваріус 12.04.2010 пише:

    Закарпатьчики не москаллі, і просто так вам в руки не дадуться. Як каже зарс, до речі йому вже давно треба поміняти свій нік, на справедливий, рідний, український, Слава Українні,
    Бим ті не вважєв. 😀

  7. zars 12.04.2010 пише:

    Ура!!! Нарешті ДІСТАВ білети на “Шахтар”
    Су-р-кіс – жид!!!

  8. 666 14.04.2010 пише:

    Карпати не пройшли Закаропаття. Но і Шахтар боїться програти.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*