Аматорська ліга з флорболу. Результати першого туру + післямова - Блог про Львів

Аматорська ліга з флорболу. Результати першого туру + післямова

Флорбол

27 вересня у залі СК «Динамо» (вул. Зелена, 59) стартувала аматорська ліга з флорболу.

Протягом чотирьох місяців «ЛААС», «ЛНУ», «Корзо», «Квітка», «Skelia», «Lemberg2», «Янтар» та «Lemberg» зіграють чотири повноцінних тури в яких визначать квартет, який у грудні побореться за звання кращої аматорської команди Львова.

За підсумками першого туру змагань лідерство у турнірній таблиці захопили команди: «Skelia» та «Корзо», які мають у своєму активі по 9 залікових балів. Щоправда, фіналісти минулого сезону мають гру в запасі. Третє-четверте місце ділять між собою флорболісти з «Янтару» та «ЛААСу», які мають у своєму активі по дві перемоги та нічиї й, відповідно, 7 очок.

Одна перемога в активі та п’яте місце в таблиці у команди «Квітка». Дещо відстали від своїх суперників за вихід у плей-офф турніру, який відбудеться 16 грудня «Лемберг» (2 очки), «Лемберг2» (1 очко) та «ЛНУ» (1 очко).

Результати всіх поєдинків першого туру наступні: «Лемберг» – «Skelia» – 0:4 «Янтар» – «Квітка» – 5:0 «Янтар» – «Лемберг2» – 1:1 «Лемберг» – «ЛНУ» – 1:1 «Янта»р – «Skelia» – 0:2 «Квітка» – «ЛНУ – 2:1 «Янтар» – «Лемберг- 3:1 «ЛААС» – «ЛНУ» – 4:1 «Корзо» – «Лемберг2» – 2:1 «ЛААС» – «Квітка» – 5:1 «Корзо» – «Skelia» – 4:2 «ЛААС» – «Лемберг2 – 1:1 «Корзо» – «Лемберг» – 4:1 «ЛААС» – «Skelia» – 1:3

Другий тур аматорської ліги з флорболу відбудеться 25 жовтня.

Післямова

Максим Ярчук, гравець команди «Skelia»

– Максиме, стартував черговий сезон в аматорському футзалі, ваша команда вже у першому турі зуміла здобути три перемоги у чотирьох матчах. Результатом задоволені?

Враховуючи те, що ми грали фактично без замін (прийшли на гру у складі п’яти людей серед яких один гравець вперше грав у флорбол) виглядали непогано.

– Які завдання стоять перед «Skelia» у цій лізі?

У першу чергу отримувати задоволення від гри.

– Якщо не потрапите у плей-ооф, розчаруєтеся? Та ні, наша команда перебуває у стані формування й вже згодом через призму товариських та офіційних матчів ми хочемо побудувати команду, яка через певний період час буде боротися за призові місця.

Денис Зимовець, гравець команди «Янтар»

– Минулого сезону ваша команда вважалася головним фаворитом, але ви у півфіналі несподівано програли команді «Корзо», цього року завдання знову максимальні?

Повертаючись до гри з «Корзо» звичайно прикро що поступилися. На мою думку, це сталося тому, що двоє наших основних гравців були задіяні на щорічному кубку «Ukraine Open» й не змогли допомогти у вирішальних матчах. Поразка у минулому, стартував новий сезон й у першу чергу ми приїхали до Львова отримати задоволення від чудової гри під назвою флорбол. Щодо завдань на турнір, то азарт виграти є завжди й ці змагання не є виключенням. А як вдасться втілити це у життя покаже час.

Також читайте:   Воробус дебютував у якості тренера (Viasat перемагає MTC)

– В аматорській лізі з флорболу приймають участь переважно команди зі Львова, що змушує «Янтар» із не такого близького Новояворівська приїздили на ці змагання?

Нам подобається цей вид спорту. Він згуртовує не лише дітей, а й дорослих. Флорбол – це хороша альтернатива комп’ютерним іграм та фільмам. Коли наші малюки почали займатися флорболом й з часом згуртувалися як колектив, батькам також стало цікаво зіграти в цю гру. Спробували – сподобалося.

– Ваші побажання всім учасникам, вболівальникам, які цікавляться флорболом? Займайтеся флорболом, більше розповідайте про нього близьким, знайомим й будемо сподіватися, що у майбутньому аматорська ліга з цього виду спорту буде розширюватися.

Микита Гультяєв, гравець команди «ЛААС»

– Микита, у минулому сезоні аматорської ліги з флорболу ви були одним із кращих гравців свої команди. Розпочався новий турнір і вдалося зробили щось неймовірне, а саме із 10-ти забитих голів своєї нової команди стали автором всіх 10-ти голів, який секрет успіху?

Як такого секрету немає. Добре відпочив від минулого турніру й можна навіть сказати, що скучив за цим видом спорту.

– Взагалі ви десь тренуєтеся і як, зрештою, потрапили у цей вид спорту?

Ще навчаючись в школі грав з однокласником у флорбол на перервах, як бачите щось трохи у мене виходить. На даний час не тренуюся, а лише приходжу на ігри.

– Минулий сезон ви провели у складі команди «Нові імена», яка стала переможцем аматорської ліги. Із цього складу залишилися лише ви та ваш батько, кілька слів про нову команду, чому так назва?

Команду «ЛААС» формував разом з татом. Більшість гравців – це працівники львівського адміністративного апеляційного суду звідси й назва.

– Які завдання на сезон у вашої команди?

Поки що хочемо вийти у плей-офф, а далі час покаже. Як відомо, апетит приходить під час їжі.

Прес-служба ЛОФФ

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*