Воробус дебютував у якості тренера (Viasat перемагає MTC) - Блог про Львів

Воробус дебютував у якості тренера (Viasat перемагає MTC)

Команда Viasat

Як відомо, ваш покірний автор хворіє і то так серйозно. Давненько не пам’ятаю щоб так довго я був у лазареті, але це не заважає мені ходити на роботу та робити інші справи. Не буду ж я місяць лежати у хаті і слухати як прилітають сороки і бігають коти за кішками.

Звісно, що настрою нуль, але треба ж його якось покращувати. Пам’ятаєте кілька місяців тому назад Воробус і компанія грали у футбол. Тоді, через прикру поразку ми закінчили змагання в 1/8 фіналу, але обіцяли повернутися.

Повернемося, але коли. То я хворий, то команди нема, то ще щось. Одним словом, завжди щось заважає.

Та, сьогодні урочисто можете мене привітати. Свого часу мені одна дівчинка казала слова, цитую: «Ігор, вистачить грати у футбол, зав’язуй і йди працювати тренером». Сміявся я з цього довго, але ніколи би не подумав що тренером таки стану.

Минулої неділі лежить Воробус такий у хаті, дивиться Тв аж раптом дзвонить колега і каже: «От Ігор, ти трохи в тому футболі розумієшся, чи не міг би ти прийти і дати настанови нашій команді?»

Звісно, юнак застав мене зненацька, але я таки погодився. Як керувати командою, хто в ній грає, який рівень гравців – цього я нічого не знав.

До початку гри залишалося хвилин десять, коли Воробус приїхав на «Медик». Отже, наша команда Viasat мала грати із МТСом. Ці матчі проходять у рамках змагань між кол-центрами.

Гра розпочалася, вийшли хто хотів на поле, було кілька гравців на заміні і пішла жара. Помітно було, що люди зібралися вперше і не знають де хто має грати. На щастя, допоміг нам швидкий гол, який гравці Viasat забили вже у дебюті зустрічі.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Фанат-2 9:4 Стрийська-2 (Воробус знову перемагає)

Потім був такий собі сумбур, доходило навіть до того, що ледве не пропустили у свої ворота. І тут свій тренерський хист проявив Воробус і Остап (такий собі Кварцяний та Гамула). Ми взяли тайм-аут, поговорили з людьми і до завершення першого тайму більше хвилювалися не було чого.

Друга половина зустрічі. Тут все пішло як по маслу. Люди вже зігралися і єдине, що мені доводилося робити, так це вчасно кликати людей на заміну. Темп гри був високий і гравцям не вистачало свіжості.

Ще був цікавий момент у грі, коли у команді суперника воротар вийшов грати у поле. Він такий толковий, але знову ж таки біля нього ми поставили хорошого гравця і той не дав йому взагалі зіграти.

А як ви думаєте завершився матч? 6-0 перемога команди Viasat. Вдалий почин що не кажіть.

Настрій був у всіх чудовий, навіть вашому автору і моєму другові подякували, але нашої заслуги там мало. Команда зіграла добре і за це їм подяка.

Почин зроблено, а вже наступної неділі суперником Viasatу буде команда «Волі». І знову Воробус і Остап будуть тренерами і треба перемагати.

P.S. Тренером бути важко, в деяких моментах хочеться вибігти на поле і допомогти, але не можна.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Олег 25.07.2012 пише:

    Та це ж Банкідукі на фото, не знав що він футболіст

  2. Stakeholder 25.07.2012 пише:

    Давненько не пам’ятаю щоб так довго я був у лазареті, але це не заважає мені ходити на роботу та робити інші справи. Не буду ж я місяць лежати у хаті і слухати як прилітають сороки і бігають коти за кішками.

    Варобус, як будеш одружений, то не зраджуй жінці, ато ти в трьох соснах заблудишся як доведеться брехати, може вже визначишся нарешті де ти насправді? в лазареті чи у хаті? 😡

  3. Архіваріус 25.07.2012 пише:

    Stakeholder, Та у нього роздвоєння особистості. То він у хаті, а то у лазареті. Хоча не виключена можливість, що він знаходиться ще в якомусь місці. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*