Чому не курсує поїзд Львів-Солотвино? - Блог про Львів

Чому не курсує поїзд Львів-Солотвино?

Львів-Солотвино

Давненько на блозі Воробуса не було запитань у рубрику «Запитай у Воробуса». Колись з цим ділом було веселіше.

Але, виходимо з того, що маємо на даний момент.

Отже, буквально вчора своє запитання в згадувану вище рубрику надіслав читач, який назвався Юрієм. Далі цитую його слова: «Добрий день, скажіть чому не їздить потяг Львів-Солотвино?».

Само собою, що я погодився допомогти нашому читачеві й ось що вдалося дізнатися.

У першу чергу я зайшов на сервіс Укрзалізниці де можна придбати квитки через мережу інтернет. Ввів дані Львів – Солотвино, натиснув пошук й за мить система видала результат, що за даним напрямом квитки не продаються.

Що я роблю? Написав у технічну підтримку.

Минув час і на мою електронну пошту прийшла наступна відповідь: «Згідно з розкладом руху поїздів, за обраним напрямком поїзди курсують із 17.10.2017».

Запитався чому так? У технічній підтримці сказали, що це запитання не до них й треба звертатися на гарячу лінію.

Що ж сталося з потягом Львів-Солотвино? Можливо його зняли через незадовільний стан вагонів? Пригадую свого часу був сюжет на телебаченні як журналіст їхав у загальному вагоні. Це було щось.

Також читайте:   Про громадський транспорт Львова

Але, на цей раз я помилився.

Як вдалося дізнатися з власних джерел з потягом Львів-Солотвино все гаразд. Він курсує кожного дня, щоправда до кінцевої станції він не доїжджає, а слідує лише до Тересви. Цей населений пункт знаходиться в годині їзди від популярного міста на Закарпатті.

Щодо того, чому потяг не слідує до станції, яка так цікавить нашого читача, то все просто. В даний відбувається ремонт колії, який має завершитися якраз до 17 жовтня.

Тому, переживати немає чого. Вже у середині наступного місяця можна буде поїхати або на термальні води або ж на масив Мармароси.

P.S. Нагадую, що кожен охочий може задавати будь-яке запитання в рубрику «Запитай у Воробуса». Якщо я знатиму відповідь на це питання, то обов’язково напишу по цій темі цілий пост.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*