Підсумки “Кубка Львівщини-2017” з футзалу - Блог про Львів

Підсумки “Кубка Львівщини-2017” з футзалу

Ураган - переможець турніру у Львові

У зв’язку з тим, що Ігор Воробус робив виїзд у Харків на матч національної футбольної збірної, не було можливості підвести підсумки футзального турніру під назвою «Кубок Львівщини-2017», який вже восьмий раз проводили у нашому місті.

Тепер коли у мене є час, спробую зробити коротенький підсумок.

Що сподобалося, що ні, чого слід очікувати від чемпіонату, який вже 16 вересня стартує в Україні та багато іншого читайте далі.

Отже, на цей раз участь у змаганнях прийняло шість команд, а саме: «Епіцентр-Авангард» (Одеса), «Продексім» (Херсон), «Енергія» (Львів), «Кардинал-Рівне» (Рівне), «ІнБев/НПУ» (Житомир) та «Ураган» (Івано-Франківськ).

Перемогу у турнірі здобував клуб «Ураган», який у фіналі обіграв діючого чемпіона країни херсонський «Продексім».

Команда, яку тренує Максим Павленко сподобалася. Помітно, що екс-тренер «Енергії» добре працює з молодими виконавцями. Так, можливо їм ще не вистачає духу переможців, але по грі франківці виглядали дуже й дуже непогано.

Не дивно, що у фіналі «Ураган» здобув перемогу над херсонським «Продексімом», який готується до дебюту в Кубку УЄФА.

Ця команда також виглядала непогано. Хоча, того ж таки бразильського легіонера у місті Лева ми так і не побачили. Та й без нього там є кому грати.

Також читайте:   Паралімпіада-2014. Україна посіла четверте місце в загальнокомандному заліку

Йдемо далі.

Третє місце на «Кубку Львівщини-2017» зайняли господарі – львівська «Енергія», яка лише у серії пенальті переграла рівненський «Кардинал».

Хто, хто, а господарі розчарували. Неозброєним оком помітною, що нашій команді не вистачає людей. Так, є молоді виконавці, але при всій повазі до них вони явно недотягують до рівня екстра-ліги.

Якщо до початку сезону «енергетики» не підсиляться, то їм буде важко конкурувати з тим же «Ураганом», «ХІТом» та «Продексімом».

Щодо «Кардиналу», то вони сподобалися. Так, в деяких матчах вони не змогли здобути необхідного результату, але в діях гравців з Рівне відчувалася свіжість. Футзалісти ще не «наїлися» футзалу.

Сподіваюся, що цього сезону Валявка і компанія нарешті будуть боротися за медалі чемпіонату.

П’яте місце на змаганнях здобула команда «ІнБев/НПУ», яка перемогла «Епіцентр К Авангард» із рахунком 5:3. Хоча, по ходу гри одесити вели 3:1.

І якщо житомиряни думаю ще додадуть в грі, адже у Львові вони лише вперше почали грати на паркеті, то за «Епіцентр К Авангард» не впевнений.

Виглядали вони слабо й будемо сподіватися, що вони не будуть статистами в чемпіонаті України.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*