Воробус робить біометричний паспорт. До Нового року його дадуть?

Біометричний

Черговий день завершується, у Воробуса, як завжди, багато роботи, але не забуваю за блог, адже стільки тем є для публікацій. Головне у цьому всьому знайти час щоб гарно описати.

І перше про що розповім, так це про виготовлення біометричного паспорту. Якась чудасія відбувається з ним.

З часу коли я подав документи на вироблення заповітного документу минуло рівно два місяці. Як наші читачі, мабуть, здогадалися, Ігор Воробус досі не отримав біометричного паспорту.

Чому так і що робити далі?

Перше що роблю фактично кожного дня, так це заходжу на сайт державної міграційної служби (там я реєструвався на електронну чергу), вводжу дані свого українського паспорта й дивлюся на якому етапі виготовлення перебувають мої документи.

Вже близько трьох тижнів статус замовлення не змінюється – “дані відправлено до центру персоналізації”.

Що це означає? А те, що мій паспорт знаходиться якраз на комбінаті, який займається друком документів.

Так, по телебаченню багато говорилося про те, що устаткування що є зараз в наявності держави не справляється з великим напливом заявок.

Ок, все розумію, але ж за місяць мій документ вже могли зробити. Тим більше, що термін виготовлення 20 календарних днів.

Також читайте:   Чи нам сумно, чи нам радо без тої Ради?

Що цікаво, знайомого жінка здавала документи на виготовлення термінового паспорту приблизно в той самий час що і я й також ще досі не отримала нового закордонного паспорта.

Якась чудасія просто.

Зібрався з думками й пішов у ВВІР де й здавав документи. Прийшов, питаюся чому нема паспорту, у відповідь чую, що комбінат, який займається другом не справляється з великою кількістю заявок і треба чекати.

Брррр, добре, що не планував турів на море. Було би дуже й дуже весело.

Буквально вчора спілкувався з великою кількістю людей, які як і я подали документи на виготовлення паспорту й мало кому його зробили.

Є один хлопчина в якого статус “дані відправлено до центру персоналізації” змінився на “Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служб”, але це один із винятків.

Решта ж як і ваш автор чекають.

Коли видадуть біометричний паспорт Воробусу? Відповідь на це запитання залишається загадкою.

До речі, будете сміятися, але ще один хороший приятель почувши про мої проблеми сказав наступне, цитую: «тому я й не виробляв раніше паспорту, якраз зараз цим займуся й думаю до наступного року мені його зроблять».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Люба 17.09.2017 пише:

    Дані на сайті ДМС оновлюються нечасто.

  2. zars 21.09.2017 пише:

    Погана фотка. У паспорті не Воробус!!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*