Воробус робить біометричний паспорт. Терміни отримання - Блог про Львів

Воробус робить біометричний паспорт. Терміни отримання

Вироблення

У минулих публікаціях розповідав про те, як почав виробляти біометричний паспорт. Були публікації на тему подання документів, електронну чергу й так далі.

Тепер же хочу розповісти про ще один момент в цій всій процедурі, а точніше перевірка стану оформлення паспорту та терміни його отримання.

Про все по-порядку.

Отже, свою розповідь розпочну з того, що оформити біометричний паспорт можна за 10-ть або ж за двадцять днів. Звісно, що й ціна, відповідно, буде коливатися.

Але, це вже все залежить від самої людини. Хоче швидше, то буде швидше. Хоче пізніше, то пізніше.

Воробус нікуди не поспішає, тому вибрав другий варіант. Як мені сказали у ВВІР Личаківського району, саме там я подав документи, офіційно оформлення біометричного паспорту триває 20-ть днів.

Але, чи насправді за такий термін тобі видадуть паспорт?

Відповідь очевидна – ні. Вже не від однієї людини чую розмови про те, що видають паспорти більше як за місяць часу. Пов’язано це з тим, що зараз шалений попит на вироблення документів й працівники просто не встигають робити все вчасно.

Також читайте:   Як Воробус їздив у печеру Млинки. Частина перша

Як кажуть, проблеми індіанців…. Далі думаю знаєте як завершується фраза. Якщо написано 20-ть днів, то має бути за двадцять, а не за 365-ть.

Побачимо як буде зі мною, а поки що біометричний паспорт отримав мій хороший приятель. Здавав документи він не у Львові, а в районі й чекав, увага, 41 день.

І тільки вчора документи вже були в нього на руках. Звісно, що він запитався чому так довго. На що отримав вичерпну відповідь, тому що великий попит. Всі хочуть робити паспорт і «свалити» закордон.

Як дізнатися чи ваш паспорт вже готовий?

Все просто. Треба зайти на сайт державної міграційної служби , у розділі найпопулярніші сервіси обрати перевірка стану оформлення паспорту, ввести свої реквізити й за мить система сповістить вас на якому стані оформлення перебувають ваші документи.

Спробував… В мене пише, що поки що документи перевіряються.

Як тільки автор блогу буде мати документи на руках обов’язково поділюся про це з вами, читачі ресурсу про Львів.

А поки що відпочиваємо… Вихідні лише розпочалися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*