Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Спільнота”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Спільнота”. Анонс

Денис Бутрин

Вже цієї суботи після 20-ти денної паузи відновлюються змагання у першій лізі футзалу Львова де виступає команда «Нові імена».

Не знаю чому керівництво асоціації футзалу Львівщини зробило цю паузу, але будемо сподіватися, що вона піде нам на користь.

Нагадаю хто не знає після п’яти зіграних турів наша команда має у своєму активі лише одне залікове очко і то воно було здобуто ще у прем’єрній грі нового чемпіонату з «GTL».

Опісля була смуга невдач, найболючіша поразка від «Максимусу» – 0:7. Чому так сталося важко сказати. Причина напевно в тому, що у порівнянні з минулим сезоном «Нові імена» покинуло 8(!) гравців. На їх зміну прийшли нові, але поки що результату добитися так і не вдалося.

Хоча, у період міжсезоння наша команда проводила велику кількість товариських матчів в яких було здобуто всі перемоги.

Минуло двадцять днів й вже у суботній грі зі «Спільнотою» ми побачимо чи вдалося щось змінити в нашій грі. Вже зараз відомо, що найближчих вихідних очікується одна кардинальна зміна. Також великі надії покладаються на лідерів команди голеадора Володимира Великого, універсала Дениса Бутрина та капітана Сергія Нікітіна. Саме досвід цих гравців має допомогти вийти з ями в якій ми опинилися.

Також читайте:   Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія (Україна) 4:2 Нікарс (Латвія)

Можливо ця ротація допоможе здобути бажаний результат.

Чого слід очікувати від гри зі «Спільнотою»?

Так склалося вже, що з цією команди ми завжди граємо дуже важко. Скажімо, минулої зими «Нові імена» двічі перемогли, але прийшлося прикласти багато зусиль для цього.

На даний час наш майбутній суперник перебуває на 6-й сходинці у турнірній таблиці випереджаючи «Нові імена» на 5 (!) очок.

«Спільнота» здобула одну перемогу, двічі зіграла внічию й ще у двох матчах поступилася.

Відзначив би появу у воротах цієї команди досвідченого воротаря Юрія Нуцковського, який у прямому значенні цього слова цементує оборону своїх воріт. Ну, і як не згадати за незмінного гравця цієї команди Степана Кунтого. Скільки себе пам’ятаю цей гравець виступає за «Спільноту».

Насамкінець, нагадаю, що поєдинок між «Спільнотою» та «Новими іменами» розпочнеться у палаці спорту «Галичина» о 20 годині 30 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду й сподіваємося, що нарешті нам вдасться перервати смугу невдач.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*