Олександр Бондар: “Шанси України на вихід з групи дуже високі” - Блог про Львів

Олександр Бондар: “Шанси України на вихід з групи дуже високі”

Олександр Бондар

Як відомо, вчора, 30 січня у Словенії розпочався чемпіонат Європи з футзалу. Приємно, що бере участь у ньому й національна збірна України. За право пробитися у чвертьфінал змагань підопічні Олександра Косенка поведуть боротьбу з румунами та португальцями.

Свій перший поєдинок на турнірі синьо-жовті зіграють у п’ятницю, 2 лютого.

Поки що ж, своїм враженнями від перших матчів турніру та перспектив збірної України на чемпіонаті Європи-2018 року поділився український легіонер польського BTS Rekord Олександр Бондар

– Олександре, що можеш сказати про результат матчу Росія – Польща (1:1 – авт.)? Чи здивував він тебе?
– Так, результат справді здивував. На мою думку, Росія просто недооцінила суперника.

– Як поставились до такого результату в польських футзальних колах?

– Всі дуже задоволені, сподівались на хорошу гру. Але того, що результат буде саме таким, мало хто очікував.

– Мабуть, багато кого за межами Польщі здивувала гра 19-річного воротаря Калужі. Що можеш розповісти про нього?
– З Міхалом Калужою граю в одній команді вже другий рік, і про нього можу сказати тільки хороші слова. Насправді дуже хороший воротар, постійно працює над собою як на тренуваннях так і після них. Маю надію, що в нього попереду велике майбутнє, принаймні я йому того бажаю.

Також читайте:   ПФС 1-7 ТАЙМ

– Збірній Польщі скоро доведеться зіграти з Казахстаном. Як ти вважаєш, наскільки реальні шанси «Кадри» вийти у чвертьфінал?

– Мабуть, з Казахстаном про недооцінку суперниками говорити вже не прийдеться. Так, Казахстан на даний момент сильніший від Польщі, але при повній самовіддачі та при фарті шанси є завжди.

– Неможливо не спитати тебе про збірну України. Які, на твою думку, шанси підопічних Олександра Косенка на вихід з групи та чого ти чекаєш від матчу з Румунією?

– Шанси України на вихід з групи, на мою думку, дуже високі. Португалія і, тим більше, Румунія по силах нашій збірній. Добре те що, тренерський штаб і гравці будуть мати змогу подивитися гру наших суперників між собою та розберуть їх гру, що дасть змогу досягти позитивного результату для України.

Джерело: 5×5.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*