ПФС 1-7 ТАЙМ - Блог про Львів

ПФС 1-7 ТАЙМ

Time

У пропущеному матчі 5-ого туру чемпіонату України із футзалу львівський Тайм зустрічався з новачком елітного дивізіону командою ПФС з міста Севастополь.

До цього матчу команди підійшли у різних турнірних здобутках:

Тайм із 16 очками в активі займав 3 місце, а в разі перемоги виходив на перше місце. У команди Гончаренка п’ять перемог, одна нічия і жодної поразки.

ПфС із 9 очками займав досить високе як для новачка шосте місце у турнірній таблиці. У активі команди із Севастополя 2 перемоги, 3 нічиї і єдина поразка від Шахтаря.

Але статистика статистикою перейдемо безпосередньо до матчу. Гості зі Львова виставили на матч бойовий склад. Не було лише Чепорнюка і Москвіна, які не потрапили у заявку. За словами тренера львів’ян Чепорнюку дали відпочинок.

Як повідомив сайт http://futsal.sport.com.ua матч розпочався з обопільних атак, але так тривало лише до 8-ї хвилини, коли Олександр Бондар відкрив рахунок. А далі пішло – поїхало.
13-а хвилина – Денис Овсянников – 2-0; 15-а – Макаєв 3-0; 17-а – Тригубець 4-0. Після першго тайму матч вже можна було закінчувати.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. «ХІТ» – «Енергія» – 4:4 + ВІДЕО

У другому таймі картина гри не змінилася. Тайм маючи вагомий гандикап у рахунку грав у своє задоволення, але це не завадило їм відзначитися ще: 21 хвилина – Кондратюк, і двічі Овсянников (36 і 37 хвилини).

А що ж господарі? Моментів у них було багато, але відзначитися вдалося лише раз . На 29 хвилині відзначився Яблонський.

У підсумку очікувана перемога Тайму. Матч показав, що дебютанту конкурувати з грандом вітчизняного футзалу поки що ще зарано.

Після цього матчу Наші земляки очолили турнірну таблицю маючи у своєму активі 16 очок, так само як і донецький Шахтар.

Наступні матчі відбудуться вже цієї суботи-неділі. Львівські команди будуть зустрічатися з наступними командами:

Кардинал прийматиме Єнакієвець, Тайм завітає у гості до Контингенту, Енергія прийматиме ПФС і ТВД гостюватиме в Івано-Франківську у місцевого Урагану.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Bankiduki 22.10.2009 пише:

    Чудовий матч , жаль не зміг переглянути його в live режимі

  2. Маестро 22.10.2009 пише:

    Натягнули синочкыв, наступні їх взують енергія!!

  3. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    І знов футзал…все блін…іду вішатись… 🙁 У моїй смерті звинувачуйте Воробуса! Усе своє майно (якого у мене нема) та борги (шо є, то є) я заповідаю також йому) 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*