Дива не сталося. Україна програла Іспанії (відео) - Блог про Львів

Дива не сталося. Україна програла Іспанії (відео)

Україна програла Іспанії

Вчора у Любляні (Словенія) завершилися чвертьфінальні поєдинки чемпіонату Європи з футзалу. За їх підсумками, півфінальні пари склали: Португалія – Росія, Казахстан – Іспанія.

Саме з останніми свій поєдинок 1/4 фіналу провела національна збірна України.

До гри багато говорилося проте, а чи зможуть підопічні Олександра Косенка що-небудь протиставити більш іменитому супернику.

Навіть ваш автор спеціально написав критичний пост у сторону синьо-жовтих. Саме він мав розізлити наших хлопців. Проте, як показала гра, Україна так і не змогла нав’язати іспанцям свою гру.

Мігелін і компанія перемогли легко. Можливо не так переконливо як це зробили португальці в грі з Азербайджаном, але все ж перемога є перемога.

Та, про все, по-порядку.

Отже, якщо хтось думав, що в грі з Іспанією Україна потерпить розгром, то ці люди помилялися. Іспанія не Португалія, яка віддає всі сили щоб набити якомога більше голів. У цієї збірної все сплановано так, щоб підійти до вирішальних ігор у всеозброєнні.

У вчорашній грі склалося таке враження, що суперник беріг сили й грав по рахунку. Навіть експерт каналу «Футбол 1» Станіслав Гончаренко про це також говорив.

Що ж наша збірна? Вище голови вона стрибнути не змогла. Як могли, так і билися, всіма силами старалися не дати забити гол супернику. Сподобалася гра воротаря українців Євгенія Іваняка. Схоже, що моя критика на Жеку подіяла й він продемонстрував чудову гру в рамці воріт.

Також читайте:   Чемпіонат Португалії: «Спортінг» захистив свій чемпіонський титул

Так, забитий гол він міг відбити, але й іспанець Пола чудово пробив.

Найприкріше не те, що ми програли, а те, що багато чого в нас не вийшло. Для прикладу розберемо гру в п’ять польових гравців. Більшість команд, які виступали чи ще виступають на Євро-2018 добре використовують цю тактику.

Вони його випускають й для того, щоб відігруватися й навіть для того, щоб просто потримати м’яч. Як же зіграла Україна?

Випустили ми вчора Петра Шотурму й що з цього? Окрім того, що ми нічого не створили, так ще й могли пропустити 2-й гол у свої ворота.

У майбутньому над цим компонентом треба ще працювати й працювати.

Також бажано навчитися перемагати топ-команди. Так, рівень нашого футзалу зараз істотно впав, але якщо ми вже їдемо на чемпіонат Європи, то треба ставити завдання перемагати будь-якого суперника.

Не треба думати, що Воробус лише критикує збірну. Звісно, дякуємо хлопцям за подароване свято футзалу. Без синьо-жовтих на чемпіонаті було би не так цікаво.

Рухаємося далі. На черзі чемпіонат світу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*