“Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива” та “Епіцентр К-10” влаштували парад голів (відео) - Блог про Львів

“Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива” та “Епіцентр К-10” влаштували парад голів (відео)

Федюк оформив хет-трик

Сьогодні, 15 лютого, у палаці спорту «Галичина» відбувся поєдинок одинадцятого туру в якому об’єднана львівська команда «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» зустрічалася з івано-франківським «Епіцентром К-10».

Гра завершилася перемогою нашої команди із рахунком – 6:4.

Вже стало доброю традицією відвідувати матчі не лише основної, а й другої команди. Сьогоднішня гра виключенням не стала.

Хоча, великого ажіотажу серед вболівальників цей двобій не викликав. Сподобалися мені слова одного з глядачів, цитую: «На грі сидить 10-ть людей, на матчах гранд ліги Львова й то буває значно більше».

Чому так мало людей прийшло на цю гру? Як на мене, причин може бути багато:

1. Будній день.

Гра відбувалася посеред робочого дня о 16 годині, люди ще на роботі й багато хто хоч би хотів, але не міг відвідати це протистояння.

2. Зустрілися один із лідерів та аутсайдер.

Незважаючи на те, що в «Епіцентру» досить непоганий склад, у цьому чемпіонаті вони грають вкрай погано. За 10-ть матчів Ярий і компанія здобули лише три очки.

Чи могла команда з Івано-Франківська розраховувати в грі з «енергетиками» на позитивний результат? Враховуючи, що дублю «Енергії» знову допомагали гравці основи Ковальчук, Кузь та Федюк, то ні.

Також читайте:   Чемпіонат Білорусі. Серія за 3 місце. Матч № 2. «БЧ» – «Столиця» – 3:6

Не знаю для чого керівництво львівського клубу ризикує своїми основними гравцями перед важливими матчами плей-офф. Мабуть їм видніше.

Тим не менше, у звітній грі більш досвідчені гравці знову були на висоті. Андрій Федюк оформив хет-трик, а Тарас Кузь зробив дубль.

Ще один гол на свій рахунок записав Андрій Ременець.

Чи були в «Енергі-2-ЛЮ-Альтернативи» проблеми в цій грі? Хіба що на початку, коли гості повели в рахунку. Далі ж була беззаперечна перевага господарів майданчику.

Після цієї перемоги в підопічних Назара Станкевича ще залишаються шанси на вихід у наступну стадію змагань. Хоча, на даний момент від нашої команди залежить далеко не все.

Багато у чому все може вирішити гра між «Ураганом-2» та «Віза-Втормою». Ця гра відбудеться завтра о 20 годині.

«Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» свій поєдинок останнього туру першого етапу зіграє на початку березня проти дублю «Урагану».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*