Чемпіонат Білорусі. Серія за 3 місце. Матч № 2. «БЧ» – «Столиця» – 3:6 - Блог про Львів

Чемпіонат Білорусі. Серія за 3 місце. Матч № 2. «БЧ» – «Столиця» – 3:6

Микола Грицина

Треба відзначити справедливо: у «БЧ», враховуючи результат двобою в Мінську, було дуже мало шансів на те, щоб здобути бронзові медалі у рідних стінах.

Для цього підопічним Дмитра Камека потрібно було забивати три м’ячі та не пропускати у відповідь. Завдання, звичайно, не з легких. Але перші хвилини гри показали, що «залізничники» налаштовані на те, щоб зробити маленький спортивний подвиг. Було видно, що гомельчани налаштовані на швидкий гол.

Однак, забити його «залізничникам» не вдалося, що дало «Столиці» можливість більше заспокоювати гру, адже підопічним Олександра Савінцева, на відміну від гомельських візаві, не треба було кудись поспішати.

Було видно, що «столичні» грають за рахунком, який був зафіксований ще у Мінську. Щоправда, не можна сказати, що «Столиця» взагалі не атакувала. Вона теж створювала моменти. Однак, здебільшого гості чекали на помилки від своїх опонентів. У свою чергу, гомельські футзалісти втратили кілька дуже перспективних нагод для того, щоб відкрити рахунок.

Але за свою нереалізацію моментів гомельчани поплатились на 17-й хвилині, коли Королишин відкрив рахунок у грі. 1:0 на користь «Столиці» наприкінці першого тайму і 5:1 на користь мінської команди за підсумками двох зустрічей. І потроху ставало зрозуміло, що навряд чи «БЧ» вдасться відіграти такий серйозний гандикап. Але і це ще не все. Незадовго до перерви Михайло Грицина подвоїв перевагу гостей, по суті, вбивши інтригу як у матчі, так і у «бронзовій» серії.

Тепер гомельчанам залишалось, мабуть, тільки грати за свій престиж та намагатися звести цю гру бодай би до нічийного результату. Тому, і не дивно, що у другій половині гри Дмитро Камека почав випускати Малишка у якості п’ятого польового гравця.

Також читайте:   Чемпіонат ОАКЛ 2021. ФК «Галицька здоба» - «A-Z Techno». Анонс

Однак, з реалізацією моментів у «БЧ» якось не клеїлось. А коли Королишин вразив порожні ворота, стало зрозуміло, що навряд чи «БЧ» зможе відігратись. А потім ще і і Раговик з Грициною-молодшим додали по голу. І тільки після цього «залізничникам» вдалося бодай би один м’яч відквитати – Колб не дав Полякову відіграти на «нуль». Після цього Поляков поступився місцем у воротах «Столиці» Лукші, однак і він недовго був «сухим» – його засмутив Гуменюк. Щоправда, за кілька хвилин Михайло Грицина остаточно деморалізував «БЧ», зробивши хет-трик. Однак, останнє слово у цій «бронзовій» серії залишилося за гомельчанами. А конкретно – за Сілівончиком, який підбив підсумок зустрічі. 6:3 на користь «Столиці», яка повезла з Гомеля бронзові нагороди чемпіонату Білорусі.

«БЧ» (Гомель) – «Столиця» (Мінськ) – 3:6
Голи: Колб (33), Гуменюк (35), Сілівончік (37) – Королишин (17, 28), Мих. Грицина (20, 33, 37), Раговик (32)
«БЧ»: Стремілов – Малишко, Кусков, Мазний, Гуменюк – Казак, Колб, Єрьомін, Книга – Євдокімов, Сілівончік
«Столиця»: Поляков (Лукша, 33) – Королишин, Раговик, Мих. Грицина, Мик. Грицина – Горбенко, Лазюк, Чібісов, Бето
Попередження: Гуменюк (4), Казак (28) – Бето (25)
Перший матч – 1:4

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*