Враження від перегляду фільму “50 відтінків свободи”

50 відтінків

Як я й обіцяв після відвідин фільму «50 відтінків Свободи» поділюся з нашими читачами враженнями від побаченого.

Отже, своїм традиціям не зрадив і з подругою пішов на третю частину фільму до якого наш народ відноситься по-різному. Проте, логічно, що якщо ми бачили дві попередні частини, то чому б не сходити на завершальну, третю?

Далеко їхати ми не стали, а пішли у старий, добрий «Кінопалац» розташований у центрі нашого міста. Прем’єра аншлагу не зібрала. Сеанс розпочався о 19 годині й наповненість кінотеатру була приблизно наполовину.

Перед входом у кінотеатр зустрічаємо дівчат, які нервово докурюють цигарку. Хто, а вони прем’єру очікують з нетерпінням. Можливо побачать для себе що-небудь нове?

До речі, зауважив, що в кінотеатрі були й поодинокі жінки. Біля нас одна сиділа, то цілий сеанс пила пиво. Щось тут не так?

Менше з тим, «50 відтінків свободи» таки розпочалися. Попереду на всіх охочих очікувало пів години драми, як було написано в анонсі до фільму.

Про що третя частина фільму?

Отже, Анастейша та Крістіан нарешті вирішили завершити із холостяцьким життям й одружилися. Живе пара краще не придумаєш.

Багатенький чоловік робить всі захцянки жінки: літають на літаках, їздять на дорогих автомобілях й найголовніше займаються сексом де лише можна.

Також читайте:   Враження від перегляду фільму "Синевир"

Еротичних сцен у третій частині «50-ти відтінків» також не бракує. Присутні в залі ці сцени сприймають по-різному. Хтось затих, хтось підсміхається, а хтось, як згадувана вище жіночка нервово п’є чергову пляшку пива.

Пожвавлення у залі викликає звістка про те, що головна героїня фільму вагітна. Чоловік не хоче приймати цю дитину й дівчата одразу ж починають обзивати його козлом. Як спати, то він може, а як дитину бавити, то ні.

Воробус курить у стороні.

До речі, сюжет дивакуватий. Не можу збагнути як це людину, яка з ножем напала на Анастейшу в її будинку можуть випустити на волю? Дивина та й годі.

Потім цей же злочинець викрадає сестру Крістіана й після сильного удару в живіт дитина Анастейши залишається живою.

Кінець присутні в залі зустріли мовчки. Всім було цікаво чим же ця драма завершиться. Вийшов же happy End.

У пари народився здоровий хлопчик і жили вони довго і щасливо.

Якщо підвести коротенький підсумок, то фільм «50 відтінків свободи» можна дивитися. Зі всіх 3-ох частин, ця мені сподобалася найбільше. Хоча, я не є прихильником подібного жанру фільмів. Полюбляю дивитися жахи.

Більше про фільм можете прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 09.02.2018 пише:

    Можливо та шо пила сама пиво була не жінка а трансгендер на стадії трансформації 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*