Пила 10 - Блог про Львів

Пила 10

Пила 10

Полюбляю часу від часу глянути той чи інший фільм. А ще якщо мені не спиться, то взагалі.

Так ось, вчора вашому покірному не спалося і я вирішив глянути на ніч продовження культового фільму жахів «Пила». На цей -10 частина.

Багато хто говорить, а як же стільки часу може тривати це кіно. Головний герой ходить вже роками з раком і ніяк не помре. Можливо варто випустити серіал і знімати кожен місяць нову частину?

Жарти жартами, але прем’єра фільму «Пила 10» відбулася й, забігаючи наперед, скажу, що так виглядає ніби має бути й 11 частина фільму. Як завжди режисер залишив в кінці інтригу.

Про фільм

Отже, фільм «Пила 10» – це виробництво США. Рік випуску – 2023.

За жанром – це фільм-трилер, жахи.

Режисер: Кевін Гротерт

Також читайте:   Як іноземні мультфільми впливають на розвиток дітей

Актори: Тобін Белл, Стівен Бренд, Сюнневе Макоді Лунд, Майкл Біч, Рената Вака, Паулетта Ернандес, Октавіо Інохоса, Joshua Okamoto.

Прем’єра відбулася у світі на початку жовтня.

Бюджет – 13 мільйонів доларів.

Сюжет

Згідно нього головний герой, він же – Пила (Джон Крамар) повільно помирає від раку й шукає будь-які методи аби врятуватися своє життя. Шукає, шукає й натрапляє на банду-аферистів, які завдяки шахрайству обманули не одного пацієнта з раком. Крамар про це дізнається й вирішує влаштувати шайці гру на виживання.

Що з цього вийшло побачите, переглянувши 10-ту за ліком частину культового фільму.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільму «Пила 10» поставлю балів 9 з 12-ти. Сюжет, якщо чесно, такоє, але завдяки ось цим іграм на виживання фільм вартує глянути.

Насамкінець пропоную переглянути трейлер:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*