“Карпати” прогнозовано програли “Шахтарю” (відео) - Блог про Львів

“Карпати” прогнозовано програли “Шахтарю” (відео)

Карпати - Шахтар

У 22-ому турі чемпіонату України з футболу в гості до львівських «Карпат» приїхав діючий чемпіон країни, учасник 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Звісно, що ваш автор не міг оминути увагою цю гру. Все-таки, у цьому сезоні вболівальники нашої команди востаннє могли побачити гру команди з топ-шістки. Такі реалії, що «леви» з року в рік волочаться на дні турнірної таблиці.

Плюс ще й зараз резонансу набула справа Гудими й цілком ймовірно, що з нашої команди буде знято шість очок.

Це все буде потім, а поки що кілька слів про гру.

Поєдинок між «Карпатами» та «Шахтарем» я б розділив на дві частини: 1 тайм і 2 тайм. У першій 45-ти хвилинці команда зі Львова виглядала дуже й дуже непогано. Так, моментів біля воріт «Шахтаря» як таких не було, але ж і грали “леви” досить пристойно.

Помітно було, що гості хотіли перемогти, але зі збереженням сил.

Зовсім іншою ситуація була на полі у другому таймі. В першу чергу це викликано тим, що «гірники» досить швидко забили. «Карпатам» прийшлося відкриватися, атакувати, а гравці «Шахтаря» лише й чекали на це.

У підсумку, поразка – 0:3, заслужена поразка. З одним захистом матчі не виграються, треба ж і голи забивати.

Також читайте:   Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія (Україна) 4:2 Нікарс (Латвія)

Знову на поле стадіону «Україна» повиходили маловідомі легіонери, які не показали нічого. Вже давно казав і буду казати, що «Карпатам» треба забути за мрії грати в єврокубках, боротися за високі місця й так далі.

Як це можна зробити, коли в команді постійно змінюються гравці, тренер, тощо. Вчора ж було помітно як командою керував спортивний директор Друді. Де ви таке бачили, щоб у клубах Європи відбувалося подібне?

До тих пір, поки будуть відбуватися такі речі, ми точно не почнемо перемагати.

Шкода вболівальників, які в холодну погоду, мороз прийшли на стадіон підтримати своїх улюбленців.

Тепер на «Карпати» очікує не легка боротьба за виживання у другому етапі чемпіонату України. Враховуючи можливе зняття шести очок з команди, ця боротьба може бути дуже серйозною.

Кошти на Гудиму

І ще один момент про який не можу не згадати. Під час вчорашнього матчу відбувся обіцяний збір коштів на Володимиру Гудиму. Скринька була, вболівальники кидали гроші, правда не багато, але кидали.

Реалії українського футболу. У ньому можна побачити все.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*