На вихідних у Львові волейбол та футбол - Блог про Львів

На вихідних у Львові волейбол та футбол

Барком-Кажани

Нарешті наступила п’ятниця, а це означає, що вже незабаром завершиться робочий тиждень. Чому він ще не завершився?

Все просто, тому що завтра ми будемо відробляти за вихідний день, який нам держава надає на 9 березня.

Робота роботою, але спортивні події на вихідних ніхто не відміняв. Що можна буде відвідати цього вікенду?

Завтра, 3 березня о 12 годині свій черговий поєдинок у рамках чемпіонату України зіграє волейбольний клуб «Барком-Кажани». Львівська команда на паркеті палацу спорту «Галичина» зіграє проти хмельницького «Новатора».

В неділю, 4 березня о 19 годині 30 хвилин футбольний клуб зі Львова «Карпати» на полі стадіону «Україна» зіграє проти лідера поточного чемпіонату та учасника 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів донецького «Шахтаря».

Поєдинки між «левами» та «гірниками» завжди проходять у дуже цікавій боротьбі. Як буде цього разу? Напередодні з «Карпат» було знято шість залікових очок за невиконання контрактних зобов’язань перед екс-футболістом Володимиром Гудимою.

Тому, турнірна ситуація нашої команди стає критичною. Так можна й у першу лігу вилетіти. Сподіваємося до цього не дійде.

Також читайте:   Біатлон. Гонка переслідування. Жінки. Україна в останню мить втрачає медаль

У понеділок, 5 березня свій другий матч плей-офф УХЛ зіграють «Галицькі Леви». На майданчику льодового палацу в місті Новояворівськ наша команда поміряється силами з харківським «Динамо».

Початок цієї гри о 19 годині 30 хвилин. Звісно, прикро що матч роблять так пізно й багато вболівальників не зможуть добратися на гру та ще й дійство відбувається у понеділок, коли багато хто до 18 години на роботі.

Перший поєдинок двох матчевої серії відбудеться вже сьогодні, 2 березня у Харкові. До речі, серія плей-офф дуже цікава. У наступний раунд пройде та команда, яка буде мати кращу різницю забитих та пропущених шайб.

Щодо футзалу, то на цих вихідних львівська «Енергія» не буде проводити свій поєдинок чергового туру. Через не парну кількість команд підопічні Валерія Легчанова цей тур пропускають.

Наступний матч «енергетики» зіграють у неділю, 11 березня. У матчі-відповіді кубка України зелено-білі поміряються силами з «Інбев-НПУ». Початок цієї зустрічі о 13 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*