Біатлон. Гонка переслідування. Жінки. Україна в останню мить втрачає медаль - Блог про Львів

Біатлон. Гонка переслідування. Жінки. Україна в останню мить втрачає медаль

Валя Семеренко втрачає медаль

Продовжується Олімпіада, яка проходить недалеко від нас, а саме в російському місті Сочі.

Сьогодні вся надія українських вболівальників зимових видів спорту була спрямована на такий вид спорту як біатлон, де у гонці переслідування на 10 кілометрів змагалися наші дівчата.

Не секрет, що саме на цей вид спорту були основні надії щоб здобути медалі. І варто сказати, один раз вже Віта Семеренко вистрілила, коли здобула у спринтерській гонці бронзову нагороду.

Як пройшла гонка переслідування, чи змогли наші дівчата здобути чергові медалі та багато іншого читайте далі.

Отже, після того, як Віта Семеренко здобула бронзову нагороду, в України були всі підстави розраховувати на медалі й у гонці переслідування, адже із розривом у 20-ть секунд від лідера пішла на трасу та ж згадувана Віта Семеренко.

Плюс на трасу вийшли Олена Підгрушна та Валя Семеренко, які також мали всі шанси втрутитися у медальний залік.

На перших порах наші дівчата не демонстрували належних, бажаних результатів, але після другої стрільби ситуація кардинально змінилася. Наша Валя Семеренко зуміла втрутитися у пелетон лідерів і сподівалася здобути один із комплектів нагород.

Чудова стрільба на останньому рубежі і Валя Семеренко виходить на останнє коло, увага, другою, випереджаючи найближчого переслідувача на більш як 16 секунд.

Також читайте:   Все, що Вам потрібне для спорту, Ви купите в Інтернет-магазині UNISPORT

Невже й сьогодні ми матимемо медаль і до того срібну? Десь у підсвідомості така надія була. Але, не так сталося як гадалося. Вже за декілька метрів Валентина почала суттєво здавати ходом і вже норвежка Бергер, а потім й Тея Грегорін без над зусиль зуміли обігнати нашу спортсменку.

Що сталося із однією з сестер Семеренко важко сказати. На це запитання відповідь може дати лише вона. Після гонки всі схилялися до того варіанту, що українка просто не повірила що зможе здобути медаль.

Ось він фініш. Першою з великим відривом фінішує – білоруска Домрачева, другою стає «дизель» Бергер, третє місце в словачки – Грегорін.

Валя Семеренко ж задовольняється лише 5-тим підсумковим місцем.

Щодо інших наших біатлоністок, то вони фінішували на наступних місцях:

Віта Семеренко прийшла на фініш 10-ою, Олена Підгрушна – 22-ою.

На жаль, але ми так близько були до медалей…..

Сподіваємося, що медалі ми таки здобудемо в наступних гонах, а найближчі вже в четвер, п’ятницю у рамках індивідуальних гонок у чоловіків та жінок.

Тримаємо кулаки за наших спортсменів…

Фото: sport-xl.org.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*