Перша ліга України: чотири претенденти на перемогу - Блог про Львів

Перша ліга України: чотири претенденти на перемогу

Чотири претенденти

Тривають змагання у першій лізі України з футзалу. Зокрема, у зонах «Захід» та «Схід» завершилися групові етапи.

Перед тим, як підвести проміжні підсумки, кілька слів про організацію змагань. Звичайно, прикро, що після кількох успішних сезонів у першій лізі, цього року прийшлося ділити команди на зони. В іншому випадку не було би кому брати участь у змаганнях.

Зокрема, у зоні «Захід» було чотири учасники: львівська «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» та три команди з Івано-Франківська: «Епіцентр К-10», «Ураган-2» та «Віза-Вторма».

Як жартував перед сезоном один мій хороший приятель, який виступав якраз за другу команду «енергетиків», цитую: «ото ми наїздимося у Франю». Справді, куди, а в Івано-Франківськ наша команда наїздилася.

Шкода, але за підсумками 12-ти матчів підопічним Назара Станкевича так і не вдалося зайняти одне з двох місць у турнірній таблиці, які продовжать боротьбу за медалі.

«Енергії-2-ЛЮ-Альтернативі» не вистачило 4-ох пунктів. Могло бути й взагалі одне очко, але на останню гру з «Ураганом-2» львівська команда не поїде.

Боротьбу ж за медалі продовжать від зони «Захід» івано-франківські «Ураган-2» та «Віза-Вторма».

Тепер переходимо до зони «Схід».

У ній брало участь також чотири команди, а саме: одеський «МКВ», черкаський «Дніпро», сумський «СумДу» та запорізьке «АРПІ».

Також читайте:   Як Барселона безвольно здала гру Баварії (відео)

Ще задовго до завершення групового етапу стало відомо, що команда Едуарда Босенка виграє свою групу без варіантів. «АРПІ» виглядає дуже потужно й все йде до того, що саме ця команда може стати тріумфатором першої ліги сезону 2017/2018 років.

Звісно, це лише здогадки, а як буде насправді покаже його величність час.

Щодо другої путівки у фінальний етап, то за неї до останнього змагалися «МКВ» та «Дніпро». Все вирішилося сьогодні, коли одесити зуміли здобути не просту перемогу в Сумах – 4:2.

Саме ця звитяга дозволила випередити у підсумку дуже симпатичну команду з Черкас. За неї ваш автор вболівав особливо, адже в «Дніпрі» цього сезону виступав гравець зі Львова Назар Яцишин.

Проте, лише двох очок не вистачило команді Олександра Соловея щоб вибороти таке бажане друге місце у своїй зоні. На мою думку, ключовим у підсумковому розташуванні команд у таблиці було очне протистояння цих суперників. Тоді, «МКВ» зуміло вирвати перемогу на останніх секундах гри.

Що далі? А далі чотири команди у двоколовому турнірі визначать переможця змагань.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*