Як Барселона безвольно здала гру Баварії (відео) - Блог про Львів

Як Барселона безвольно здала гру Баварії (відео)

Чого він не грав?

Вчора у Європі був знову великий футбольний день, проходив другий повторний півфінальний поєдинок у якому між собою зустрічалися – іспанська Барселона та німецька Баварія.

Після того, як у першому поєдинку цих команд, що відбувався у Мюнхені Баварія перемогла із рахунком 4-0 було зрозуміло одне, вийти Барселоні у фінал буде вкрай важко.

Але, знаючи як грають Мессі та компанія десь у підсвідомості закрадалася думка, що Барса зможе нав’язати гру своєму опонентові і буде «рубка».

Та, напевно я у футболі чи не розуміюся взагалі чи може він просто проївся, але у вчорашньому поєдинку гравців Барселони не було, вони тупо здали гру без боротьби.

Чому так, з яким рахунком завершився матч-відповідь та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що перед грою читав багато коментарів майбутніх учасників гри. Так от, гравці і керівництво Барси всі як один говорили про те, що вони прагнуть реваншу. І якщо їм і не вдасться відіграти 4 голи, то принаймні перемогти вони мають.

Але, всі прогнози в один момент змінилися, коли люди побачили стартові склади. Місце на полі для Мессі тренер Барселони не знайшов. Дивно? Ще й як дивно.

В суботу Лео грав у матчі із Атлетіком з Більбао, а тут сидів на лавці запасних. І це при тому, що на кону фінал найпрестижнішого клубного змагання. Щось сумніваюся що при Гвардьолі було би подібне.

Сама гра. Це взагалі порнографія у виконанні господарів поля. Вони не грали, а мучилися. Стільки браку у зірок світового футболу годі ще й можна побачити.

Також читайте:   Футзал. Кубок Зими. Курсанти 7:2 Батяри. Команда Воробуса виходить у чвертьфінал

За всю гру Барса завдала лише 4 удари в площину воріт Баварії.

Другий тайм, напрошується заміна Вільї, вихід на поле Мессі, але цього не спостерігаємо. Навпаки, міняють лідерів команди Хаві та Іньєсту, а випускають то захисника, то молодих гравців.

Для чого? Щоб ще більше програти?

Щодо німецької команди, то вона забила свої три голи, але чогось екстраординарного не показала. З такою грою навіть наші команди би дали бій підопічним Хайнкеса. В цьому я переконаний.

Ну, а цирком гри назвав би автогол Піке. Куди він бив? Для чого?

І взагалі гравці Барселони не хотіли бити по воротах. Чому?

1. Хочуть змінити тренера.

2. Гра під букмекерську контору. Коефіцієнти на перемогу Баварії, до слова, були ще ті.

3. Просто не можуть….

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Баварії із рахунком 3-0, а на місці гравців Барселони мені би було просто соромно перед своїми вболівальниками, які вщент заповнили трибуни легендарного стадіону – «Ноу-камп».

Баварія виходить у фінал, де її вже чекає ще одна німецька команда Боруссія. Такий собі німецький фінал очікує на нас 25 травня в Англії на стадіоні «Вемблі».

Що ж, чекаємо цього матчу із нетерпінням, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

P.S. Після гри тренер Барселони сказав, що Мессі не грав, бо погано себе почуває. Та щось мені мало в це віриться. Конфлікт інтересів? Сезон то для Барси вже фактично завершено…

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Якби пенрший матч був 2-0 або 3-1, то ясно що була б серйозна боротьба. А так мотивації – нуль!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*