Команда сезону 2017/2018 року в екстра-лізі за версією Воробуса - Блог про Львів

Команда сезону 2017/2018 року в екстра-лізі за версією Воробуса

Федюк

Отже, сезон 2017/2018 років завершився, тому настав час визначити команду року за версією Воробуса. До неї потрапило 14 гравців, тобто заявка команди на гру.

Основний воротар – Кирило Ципун, «Продексім»

Ципун

Запасний воротар – Володимир Кардаш, «Енергія»

Сумнівався кому віддати позицію головного, але таки віддаю її Кирилу. Все-таки, його команда виборола золоті нагороди. Хоча, Володя Кардаш також провів чудовий сезон.

Володимир Кардаш

Гравці:

Андрій Федюк (головне фото) і Тарас Кузь «Енергія»

Те, як капітан «зелено-білих» заряджав партнерів на боротьбу своїх треба було бачити. Та й рівень гри Андрій показав хороший. Не уявляю львівську команду без цього футзаліста.

Щодо Тараса, то зараз ця людина є одним із лідерів «Енергії» і його травма багато в чому вплинула на підсумковий результат команди зі Львова. Кузя не вистачало.

Тарас Кузь

Роніньо та Євген Ланко, «Продексім»

Безумовно бразилець був лідером своєї команди у цьому сезоні. Чудові фінти, не менш вдалі асисти й голи.

Чому Ланко? Серед великої кількості зірок херсонської команди Євген не загубився й у потрібний момент показав високий рівень гри.

Роніньо

Андрій Хамдамов, «Сокіл»

Капітан «Сокола», який незважаючи на свій юний вік, стрімко прогресував, став одним із лідерів своєї команди. Через деякий час його викликали у збірну, де він зіграв на чемпіонаті Європи, що відбувся у Словенії.

Хамдамов

Артем Фаринюк, «Кардинал-Рівне»

Команда з Рівненщини у цьому сезоні знову розчарувала, але Артема варто виділити саме через те, що цей футзаліст став одним із кращих бомбардирів своєї команди. На пару з Михайлом Волянюком вони забили по 10-ть голів.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 2:4 "Спільнота" (відео)

Фаренюк

Петро Шотурма, «Ураган»

Гравець збірної України спершу розпочав не дуже, але по ходу сезону додав й саме його гра багато у чому дозволила франківцям вийти у плей-оф та фінал кубка України.

Петро Шотурма

Олександр Педяш, «Сокіл»/ХІТ»

Ще одна зірка цього сезону. Сашко стрімко увірвався в еліту вітчизяного футзалу й роззабивався. Спершу «колотив» голи у складі «Сокола», а потім вже перебуваючи у «ХІТі».

Один із найперспективніших гравців нашого чемпіонату.

Олександр Педяш

Віталій Дзюба, «ІНБЕВ/НПУ»

У складі цієї команди важко було когось виділити, але капітан якраз був цією людиною, яка забивала голи й був одним із лідерів свого колективу.

Віталій Дзюба

Валерій Грицовець, Анатолій Мілінький, «Титан-Зоря»

У складі бронзового призера варто виділити стовпа, який багато забивав та капітана, який згодом став і головним тренером. Ці люди, а також воротар Андрій Мельник виділялися у складі своєї команди.

Грицовець

Руслан Остапчук, «Епіцентр К-Авангард»

Новачок екстра-ліги запам’ятався своєю боротьбою за вихід у серію плей-оф та цим гравцем. Сьомий номер «Епіка» відіграв сезон дуже й дуже непогано.

Остапчук

Тренер року – Валерій Легчанов, СК «Енергія».

Цей «коуч» працював із молодим колективом, мав обмежену кількість людей у складі й завдяки саме тренерській руці зумів із своїми підопічними завоювати кубок України та срібні медалі першості.

Легчанов

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*