Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 2:4 “Спільнота” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 2:4 “Спільнота” (відео)

Спільнота - Нові імена

В 11-ому турі першої ліги Львова, яка проходить під егідою асоціації любительського футзалу на команду «Нові імена» очікував поєдинок проти одного з претендентів на медалі першості – команди «Спільнота».

У першому колі змагань ми вже з ними грали й тоді не сказав би що аж так програли по грі. Навпаки було багато шансів щоб в кінці вибороти позитивний результат, але трохи не пощастило.

Тому, на поєдинок другого кола змагань хлопці налаштовувалися дуже серйозно. Окрім можливого реваншу, це був фактично останній шанс зачепитися за трійку призерів.

Забігаючи наперед скажу, що перемогти таки не вдасться. Але, про все по-порядку.

Вже традиційно наша команда не змогла зіграти в оптимальному складі. Літо – пора відпусток і саме через ці причини не могли бути на грі – воротар Ігор Воробій, а також гравець – Роман Ковалик.

За те, у склад після великої перерви пов’язаної через травму руки повернувся ще один воротар – Михайлишин. Тарас провів цю гру впевнено й недаремно його згодом визнають кращим у складі нашої команди.

Також після травми пальця потрохи набирає кондиції – Володимир Великий.

Розпочалася гра проти команди «Спільнота» краще не придумаєш. Вже у дебюті гри Володимир Ільків відкриває рахунок в зустрічі й після голу наша команда далі виглядає краще.

Але, як це часто трапляється останнім часом замість того щоб «Нові імена» забили ще голи, ми беремо й пропускаємо у свої з нічого.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: результати повторних чвертьфінальних матчів + ВІДЕО

1-1 і все треба розпочинати з початку. Добре, що вже за декілька хвилин після передачі Тараса Николишина Сергій Нікітін знову виводить нашу команду вперед.

Проте, суперник знову відігрується й за рахунку 2-2 завершується перший тайм цієї гри.

В другій двадцятихвилинці гра тривала до голу в будь-які ворота. Шкода, але першими забити гол змогли гравці команди суперника.

2-3 і щоб врятувати гру «Нові імена» випускають Дениса Бутрина у якості п’ятого польового, але розіграш більшості дивідендів так і не дав.

Після помилки нашого гравця Степан Кунтий перехопив м’яч та відправив його у пусті ворота.

2-4 – поразка, яка фактично ставить хрест на медальні амбіції в цьому чемпіонаті. Можливо тепер, коли на хлопців не буде давити результат, то й не будемо допускатися помилок у захисті.

Час покаже, наступна гра вже в суботу проти колективу «Кордія».

Футзал. Перша ліга. Нові імена – Спільнота 2:4

Голи: Ільків, Нікітін
склад: Михайлишин – Бутрин, Николишин, Ільків, Нікітін, Великий В., Богатюк.

Щодо другої команди, то вона знову порадувала. На цей раз була здобута вольова перемога над клубом «Інемівка» з рахунком 3-2.

Хет-триком відзначився за нашу команду – Андрій Великий.

Після цієї звитяги наша команда займає зараз чисте друге місце в турнірній таблиці.

Футзал. Третя ліга. Нові імена-2 3:2 Інемівка
Голи: Великий А. – 3
склад: Бутрин – Крупчук, Гультяєв, Пенгрин, Крочак, Парпан, Нікітін, Ільків, А. Великий

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*