Яким був сезон 2017/2018 років в екстра-лізі - Блог про Львів

Яким був сезон 2017/2018 років в екстра-лізі

Ципун

Минулих вихідних в Україні завершився черговий футзальний сезон.

Як і попереднього, перемогу в першості здобув херсонський клуб «Продексім», срібло вибороли гравці львівської «Енергії», бронза у «Титану» з містечка Покровське.

У сьогоднішній публікації підведемо підсумки.

Хто здивував, хто розчарував та чого слід очікувати від нового сезону читайте далі.

Розпочну з нашої команди. Підопічні Валерія Легчанова, на мою думку, стрибнули вище голови. Так, хотілося здобути золоті медалі, але на даний момент це максимум. Поки що конкурувати з грошовитим «Продексімом» ми не у змозі. Тим не менше, треба подякувати нашим гравцям за хороший сезон. Чого лише вартує здобуття кубку України. Респект.

Радує, що часто з’являлися у складі “зелено-білих” молоді виконавці: Олег Гасюк, Тарас Абрамчук, Віталій Ковальчук. За цими людьми майбутнє «Енергії».

Хто розчарував у цьому сезоні, так це київський «ХІТ». Знову команда, яку тренує Олег Лук’яненко виграла регулярну першість й повністю провалила серію плей-оф. Як на мене, з такими виконавцями, це недопустимо. Не здивуюся якщо у міжсезоння у цій команді буде змінено головного тренера.

До числа невдах би відніс івано-франківський «Ураган». Підопічні Максима Павленка довго запрягали у регулярному чемпіонаті, з труднощами зуміли потрапити у топ-8 й потім напевно що везіння їм не вистачило у серії плей-оф. Десь очікував від «ураганівців» більшого. Очікуються кардинальні зміни.

«Титан-Зоря»

Радий що цій команді вдалося здобути один із комплектів нагород. Покровка давно грає одним і тим самим складом й десь від них очікували боротьби за нагороди. Дивним лише залишається факт чому напередодні матчів за третє місце посаду головного тренера покинув Дмитро Камеко.

«Сокіл»

За цю команду можна говорити дуже багато. Сезон хмельничани розпочали краще не придумаєш. Ковальчик і компанія просто виносили своїх суперників. Потім же лідерів команди було відправлено у дубль, згодом вони й взагалі перейшли в інші команди. Ну, а історія з рукостисканням гравців цієї команди – це взагалі щось. Тим не менше, молодь у «Сокола» хороша й в наступному сезоні вона буде ще сильнішою. Звісно, якщо не розпочнуться чергові казуси.

Також читайте:   Перша ліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» - «In.IT-Географ ЛНУ-2». Анонс

«Кардинал-Рівне»

Це ж які треба мати нерви президенту клубу Володимиру Валявці щоб утримувати стільки сезонів команду. Як це не прикро звучить, а результату як не було, так і нема. У кубку відбувся провал, у серії плей-оф те саме. Не знаю що й очікувати від нового сезону.

Кажуть, що п. Володимир повернеться до керма команди. Можливо настав час змін?

«Інбев-НПУ»

Якогось прогресу в діях цієї команди не побачив. Грали вони як і минулого сезону. У серії плей-оф пробували нав’язати боротьбу, але не більше. Швидше розчарували ніж здивували.

«Епіцентр К Авангард»

Новачок елітного дивізіону сподобався, цілком міг розраховувати на потрапляння у серію плей-оф, але банально не вистачило досвіду. Хороших матчів було не мало. Є надія, що у новому сезоні ми їх побачимо у матчах на виліт.

«Продексім»

Вчасно запросили до свого складу відомого тренера, добрали гравців й заслужено виграли чемпіонат. Десь могла нав’язати боротьбу цій команді «Енергія», але їм банально не вистачило лави запасних.

Попереду новий сезон, у якому хочеться побачити більшу кількість команд й щоб всі вони дограли до кінця. Цього разу екстра-ліга недорахувалася «Юні-Ламану», який банально знявся.

У найближчих публікаціях розповім про імена, а саме відзначу найкращих гравців сезону за версією Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*