Перша ліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «In.IT-Географ ЛНУ-2». Анонс - Блог про Львів

Перша ліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «In.IT-Географ ЛНУ-2». Анонс

Олександр Горбей

Перша ліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «In.IT-Географ ЛНУ-2». Анонс

Завтра, 21 лютого, у залі «СКА» (вул. Генерала Грекова, 1) відбудеться пропущений поєдинок першого кола, в якому ФК «Галицька здоба» зустрінеться із «In.IT-Географ ЛНУ-2».

Представляємо суперника:

«In.IT-Географ ЛНУ-2»

Президент клубу – Манько Андрій
Капітан – Нідзельський Ярослав
В.о головного тренера – Галамага Олег

Час заснування “Географ-ЛНУ” – жовтень 2015 року. Саме з цього року команда постійно бере участь в змаганнях під егідою АФЛ (Асоціація футзалу Львівщини) Команда «Географ-ЛНУ» є єдиною серед всіх факультетів, яка представляє Львівський національний університет імені Івана Франка в змаганнях під егідою Асоціації футзалу Львівщини (Чемпіонат Львова та Львівської області та Відкритий Кубок Львова та Львівської області) та ставала срібним призером Другої Ліги Чемпіонату Львівщини сезону 2017/2018, срібним призером Чемпіонату Львівщини сезону 2018/2019, та срібним призером Чемпіонату Бізнес Ліги АФЛ сезону літо 2020. В складі команди “Та й таке” гравці «Географ-ЛНУ» якої були основою стали переможцями турніру і кубку “FootGo Cup 2020”.

Також читайте:   Підсумки виступу Карпат у сезоні 2012/2013 років

Перед початком зимового сезону 2020/2021 в Першій Лізі АФЛ “Географ-ЛНУ” об’єднався з командою “in.IT” щоб набратися досвіду в більш досвідченої команди. Зараз назва команди “in.IT-Географ-ЛНУ-2”.

У поточному чемпіонаті наш майбутній суперник зіграв 6 матчів, у яких тричі переміг і ще тричі поступився. У підсумку, 9 балів і поточне 4 місце в турнірній таблиці.

Щодо ФК «Галицька здоба», то після феєричної перемоги над ФК «Мостиська» («пекарі» поступалися по ходу гри в рахунку – 2:6 і зуміли схилити шальки терезів на свою сторону – 8:6 – авт.), наша команда й на далі залишається лідером першості, маючи у своєму активі 19 очок після 7 зіграних матчів.

Початок зустрічі ФК «Галицька здоба» – «In.IT-Географ ЛНУ-2» о 16 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*