Несподівано! У Карпатах випав сніг - Блог про Львів

Несподівано! У Карпатах випав сніг

Сніг на горі Піп Іван

Сьогодні надворі, 23 червня, субота й як це дивно не звучить, але робочий тиждень триває. Справа у тому, що саме в цей день ми відробляємо за вихідний на День Конституції, який ми будемо святкувати 28 червня.

Тому, якби ліньки не було сидіти на роботі, але щось треба робити. Принаймні намагатися.

Та, даний пост буде присвячений не трудовим будням. Справа у тому, що зі вчора у Львові та й не лише істотно похолодало. 30 градусів з позначкою «+» змінилися на набридливі «+12». Не дивно, що у багатьох людей болять голови, «стрибає» тиск й так далі.

Примхи погоди, що тут скажеш, які мусимо перетерпіти.

Але, і це ще не все. Справа у тому, що сьогодні зранку мене «повеселив» один знайомий. Мали ми з ним їхати в неділю на гриби й аж раптом він пише, що в Карпатах випав сніг й поїздка відміняється. Якщо чесно, то я не повірив. Не може такого бути що посеред літа гори замітає снігом.

Через деякий час цей же знайомий кинув фото з Драгобрату. Справді, вночі випав сніг й досі лежить. Температура повітря опустилася до нуля градусів.

Також читайте:   Дівчина як осінь

Прийшов на роботу, відкрив інтернет й не повірив знову своїм очам. Виявляється сніг впав не лише на Свидовецькому хребті, а й на Чорногірському.

Відповідне повідомлення та світлини з снігом з’явилися у соціальній мережі фейсбук. На даний час на популярній горі Піп Іван 0 градусів, вітру немає й лежить сніг.

Тепер я собі уявляю туристів, які подорожують в ці вихідні. Поїхав із літнім спальником, а треба було брати зимовий.

Вирішив глянути прогноз погоди у тому ж таки Сколе, куди якраз хотів їхати на гриби. Прогноз невтішний. Якщо вдень температура повітря ще терпима, то вночі будуть заморозки. Тому, так виглядає що про гриби можна буде забути.

Що прогнозують синоптики на наступний тиждень? Спекотно точно не буде, проте й заморозків також не спостерігатиметься.

Температура повітря вдень буде не більше 13-15 градусів тепла. Вночі стовпчики термометрів показуватимуть +7 – +8 градусів тепла.

Тому, висновок такий – одягаймося тепліше, бережімо себе й чекаємо тепло. Сподіваємося воно скоро настане.

Детальний прогноз погоди можна спостерігати на сайті пана Марсело.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*