Про розгромну поразку, поїздки в нові країни та свята - Блог про Львів

Про розгромну поразку, поїздки в нові країни та свята

Телефонна будка

Черговий день триває й нарешті Ігор Воробус знайшов час порадувати наших читачів новими публікаціями.

Як завжди, у понеділок буде багато філософії. Пороздумувати є над чим.

У першу чергу згадаю футбол, який грав на вихідних. Зустрічалися ми з командою, в якій сформувався як гравець – «Нові імена». Якщо чесно, то ця гра була для мене дуже принциповою. Десь хотів щоб мене випустили зі старту, але вийшов на паркет аж у другому таймі. Програли ми розгромно й єдиною позитивною нотою став мій гол в кінці зустрічі. Не пригадую навіть коли востаннє пробивав пенальті в офіційних матчах. Напевно ще коли грав у студентські часи.

Сказати що я розстроївся? Виграє або програє вся команда. В цей день “імена” були кращими.

Зараз у всіх лігах під егідою Асоціації футзалу Львівщини наступила пауза. Нею явно незадоволений. Яка може бути перерва посеред чемпіонату? Команди лише набирають ходу.

Зима

Давно казав, кажу й буду казати, що мене нервує, коли зима не є схожою на себе. То в листопад спостерігаємо серйозний мінус, то в грудні «+5» і так далі. Ось що було сьогодні, 3 грудня? Правильно, плюс й можна було ходити навіть без куртки. Зовсім не було холодно.

Сподіваюся що на лижах, куди скоро поїду, буде міцний морозець й накатаюся досхочу. До речі, вже писав на блозі, що в неділю, 9 грудня на Буковелі очікується спуск новорічних героїв. То ж, приєднуйтеся.

Також читайте:   Трагедія у мексиканському цирку (відео)

Воєнний стан

Не знаю для чого його ввели. Спершу думали по всій Україні, тепер лише у 10-ти областях. Розумні люди прекрасно розуміють що це таке й як це все має виглядати на прикладі. У нас же щось незрозуміле. Навіть чув як люди почали скуповувати валюту, але за день схаменулися.

Жеребкування Євро-2020

Думав написати окремий пост, але банально не вистачає часу. Як на мене, жереб для нас не дуже то й хороший. Португалія, Сербія та й та ж Литва серйозні команди. Так, проходять далі дві команди, але ще треба обіграти своїх суперників.

Можливо вдасться вже наступного року поїхати в цікаві країни. Особисто я б хотів відвідати Прибалтику та Португалію. Час покаже що з цього всього вийде.

Новий рік та інші свята

Не знаю як там у кого, а у мене щось особливо й святкового настрою нема. У країні війна, люди далі гинуть та й традиції зараз не ті. Можливо я придумую, як каже моя хороша подруга. Але, кажу як є.

Залишайтеся з нами. Ігор Воробус з Вами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*