Трагедія у мексиканському цирку (відео) - Блог про Львів

Трагедія у мексиканському цирку (відео)

Тигри нападають

Не подумайте, що цією публікацією ваш автор скаже всім не ходити в цирк. Я лише просто констатую факти. Вчора в мексиканському місті Етчохоа сталася трагедія.

Під час циркової вистави, де були задіяні тигри, один із звірів накинувся на дресирувальника, вчепився у його шию зубами і так тягав його по арені поки помічники дресирувальника не підбігли до нього і не почали відбивати тигра.

У залі почалася паніка, люди втікали із своїх місць.

За деякий час постраждалого було терміново доставлено до місцевої лікарні, але люди в білих халатах нічого зробити вже не змогли щоб врятувати життя 35-ти річному юнаку.

Щодо звіра, то його приспали, а яка його доля у подальшому невідомо. Але, здається мені він вже навиступався. Ось такі от справи, сьогодні ти живий, відомий, а завтра людини вже нема.

Воробус розповідав, що буквально нещодавно мені також довелося побувати у цирку, і, що цікаво, там теж виступали тигри. Вели вони себе правда спокійно, слухали дресирувальників, але якщо чесно, то я із особливою увагою спостерігав за ними. Це є хижаки і від них можна очікувати багато чого.

Я ще дивувався чого зробили антракт і натягали такі великі сітки. А от саме для того, щоб максимально забезпечити безпеку глядачів, серед яких є дуже багато дітей. Звісно, що сіток вони не порвуть, але люди можуть отримати моральну травму на все життя.

Також читайте:   Зустріч Воробуса із читачем блогу на виборчій дільниці

Хто не знає, то скажу, що у нашому місті була така ж ситуація як і у Мексиці. Тоді, а саме 2 жовтня 2010 року на арені львівського цирку під час виступу лев накинувся на дресирувальника і почав його жорсткого шматувати.

Працівники цирку відбивали звіра як могли, а потім на людину накинувся ще і другий звір. Лише чудо допомогло вижити дресирувальнику. А, як бачимо, у Мексиці хлопчині менше пощастило.

Який висновок із цього всього? Будьте дуже обережні із звірами, бо ніколи не знаєш щ овід них можна очікувати. Їх постійно тримають у клітках, дресирують і колись то їм може набриднути і вони накинуться на людей.

До речі, зауважив цікаву деталь. Перед твариною завжди треба показувати що саме ви є хазяїном. Тоді, тварина на вас не накинеться, в іншому випадку можливі казуси.

Так завжди не буде, вічна пам’ять дресирувальнику із Мексики….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*