Чемпіонат ОАКЛ. “Десятка” – “Галицька здоба” – 2:9 - Блог про Львів

Чемпіонат ОАКЛ. “Десятка” – “Галицька здоба” – 2:9

Чергова перемога

Вчора, 21 червня, на відкритому майданчику «Знесіння» продовжилися змагання у літньому чемпіонаті ОАКЛ.

Свій четвертий поєдинок за потрапляння у Гранд лігу зіграла «Галицька здоба», якій довелося «схрестити зброю» із «Десяткою».

До цього поєдинку суперники перебували в однаковому турнірному становищі, то ж протистояння обіцяло бути дуже цікавим. Таким воно і стало, особливо у першому таймі, коли суперник багато пресингував, намагався нав’язати свою гру, іноді навіть діючи на межі фолу.

Тривалий час рахунок на табло був – 0:0, аж поки ініціативу у свої ноги не взяв Стефанків. Йшла 8-а хвилина гри, коли Богдан підхопив «шкіряного», обіграв кількох суперників й невідпорно пробив повз воротаря «Десятки». Не минуло й хвилини як вдало спрацювала зв’язка Шафранський – Гірний. Сергій відпасував, а Святослав вдало замкнув передачу свого партнера.

До речі, перед грою шостий номер «пекарів» дав ексклюзивне інтерв’ю. Тому, вже незабаром очікуйте на нього у нашій групі. Хто ще не тут, підписуємося, щоб отримувати новини першими.

Незважаючи на перевагу у два голи, гравці команди-суперника не думали здаватися. Раз за разом вони турбували воротаря «пекарів», але він був на місці.

Все змінилося під завершення першого тайму, коли нашій команді вдалася ударна трихвилинка. Спершу після пасу Богдана Стефанківа забив Андрій Труш, а потім же після пасу капітана «пекарів» Назара Яцишина відзначився Сергій Шафранський.

Також читайте:   Icoola Business League АФЛ на старт. Де і коли гратиме «Галицька здоба»?

Кілька слів про капітана. За відсутності на тренерському мостику Сергія Тригубця, який проходить курс реабілітації, керував діями команди саме «кеп». І, варто сказати, керував непогано.

Після перерви наша команда зуміла забити ще 5 голів, на що суперник зумів відповісти двома голами престижу.

Але, справа тут не у тому.

Саме у другому таймі у діях гравців «Галицької здоби» відчувалася легкість. Багато ігрового часу було відведено молоді, на яку розраховують у майбутньому, «Галицька здоба» пробувала тактику із п’ятим польовим, яку давно не використовувала.

Недаремно після гри президент нашої команди Роман Палідович залишився задоволеним результатом. Є 8-ма перемога підряд «пекарів» у всіх турнірах. Далі буде?

9:2 – і «Галицька здоба», маючи у своєму активі 12 очок ділить 1-2 сходинку з «AZ-Techno».

Кращий гравець поєдинку у складі «Галицької здоби» за версією президента клубу Романа Палідовича – Богдан Стефанків.

Склад «пекарів» у цій грі: Денчук – Шафранський, Яцишин, Стефанків, Сивак, Гірний, Партика, Труш, Чекаленко, Яблонський, Єлфімов, Лютий

Голи: Гірний (2), Стефанків (2), Шафранський, Яцишин, Партика, Труш, Сивак

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*