Icoola Business League АФЛ на старт. Де і коли гратиме «Галицька здоба»? - Блог про Львів

Icoola Business League АФЛ на старт. Де і коли гратиме «Галицька здоба»?

Було колись

1 червня, на штучних майданчиках біля спортивного комплексу ЛНУ (вул. Черемшини, 44) стартувала Icoola Business League АФЛ ( аналог Перша ліга Львівщини – авт.). Наша команда цей тур пропускала і поєдинок першого туру зіграє в один із резервних днів.

Про чемпіонат

Цьогоріч зголосилося взяти участь у змаганнях 13 команд, серед яких і футзальний клуб «Галицька здоба».

«Пекарі» влітку вирішили грати у двох чемпіонатах. Далі цитата головного «пекаря» Сергія Тригубця: «Ми хочемо розвивати молодь, а також надати ігрову практику всім без виключення гравцям, які є в нас в обоймі завдяки участі в цій лізі».

Склад учасників:

Як ми вже зазначили вище окрім «Галицької здоби» боротися за перемогу будуть також:

«GTL», «НАСВ Штурм», ФК «Тузяки», «Icoola», «UFAM», «Копа», «Патруль», «СВ Львів Lemberg Avto», «Подорожник», «КІВС U-16», «Географ-ЛНУ» та «Електроконик».

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» - бронзовий призер «Lutsk Christmas CUP 2019»

Формат:

Згідно регламенту змагань 13 команд зіграють між собою в одне коло, після чого 6 кращих колективів зі збереженням очок зіграють ще в одне коло у Вищій лізі, а решта 7 команд у Першій лізі.

Тривалість одного матчу – два тайми по 20 хвилин.

Базові дні проведення: середа і четвер.

У другому турі, матч якого «червоно-жовті» зіграють в четвер, 8 червня, суперником підопічних Сергія Тригубця буде колектив «Копа» – учасник минулої Молодіжної Екстра-ліги U-20. У прем’єрному турі наш майбутній суперник розгромив «УФАМ» – 7:1. Цікаво, що за «Копу» виступає гравець, який ще взимку виступав за першу команду «Галицької здоби» – Гамлет Асатрян. Цікаво буде глянути на нього з іншої сторони суперництва.

Насамкінець додамо, що старт поєдинку між ФК «Галицька здоба» та «Копою» заплановано на 19 годину 50 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*