Чемпіонат ОАКЛ. «Галицька здоба» кваліфікувалася у Гранд лігу - Блог про Львів

Чемпіонат ОАКЛ. «Галицька здоба» кваліфікувалася у Гранд лігу

Ярослав Писько

Вчора, 4 червня, продовжилися змагання у чемпіонаті ОАКЛ. У рамках відбору до Гранд ліги «Галицькій здобі» у шостому своєму поєдинку на турнірі довелося зустрітися з командою з нижньої частини турнірної таблиці МФК «Армікс-Юність».

Забігаючи наперед, зазначимо, що у вчорашній грі суперник виглядав дуже гідно, досить довго стримуючи атаки «пекарів». За весь перший тайм гравці МФК «Армікс-Юність» створили навіть більшу кількість моментів у грі, чим «пекарі». Проте, дуже впевнено на останньому рубежі грав старий новий новачок «Галицької здоби» Ярослав Морикишка.

Саме його впевнена гра у рамці не дозволила відзначитися номінальним гостям.

Активізувалися підопічні Сергія Тригубця ближче до завершення першого тайму. Якраз у ці хвилини наша команда почала отримувати серйозну підтримку від своїх фанів (зібралося близько двох десятків), які, незважаючи на робочий день, далеку дорогу та простий матч кваліфікації, приїхали на гру.

Після «сухого» першого тайму та серйозної розмови у перерві матчу, на другий тайм «Галицька здоба» вийшла зовсім іншою командою. Вже у дебюті другої 20-ти хвилинки хороший момент втрачає Ярослав Писько, але м’яч після його удар «поцілував» поперечину.

Ще за мить знову героєм моменту став Славік, але воротар «Армікса» знову був на висоті.

Проте, й він був безсилим на 28-й хвилині гри, коли Ярослав добряче приклався до «шкіряного», з першого разу зафіксувати сферу воротар не зміг, а першим на добиванні був Святослав Гірний – 1:0.

Також читайте:   Чи все так погано з кадрами в українському футзалі? Частина 1.

Поразка у плани гравців з Верхньої Білки не входила, то ж вони почали відкриватися, оголяючи свої тили. На 31- й хвилині «пекарі» за це їх покарали. Після удару із-за меж штрафної відзначився Сергій Шафранський – 2:0.

Дихати стало легше, але все ж напруга на відкритому майданчику «Знесіння» кипіла до останніх хвилин. За мить вже стовідсотковий момент втратять гравці команди-суперника. Фани не стали мовчати й після цього епізоду почали горланити «до кінця, до кінця». «Червоно-жовті» їх почули й поставили за хвилину до кінця жирну крапку в грі.

Автором голу став невтомний Ярослав Писько, який відзначився після серії невикористаних моментів, тим самим порадувавши свого сина, який палко вболівав за свого батька.

Підсумок гри 3:0 – перемога «Галицької здоби», яка після цього туру достроково вийшла у Гранд лігу ОАКЛ.

До слова, звитяга над командою МФК «Армікс-Юність» стала 14-ою підряд. Переможна серія «пекарів» триває.

Склад «Галицької здоби» у вчорашній грі:

Морикишка, Денчук, Чекаленко, Яблонський, Яцишин, Писько, Шафранський, Сивак, Партика, Стефанків, Гірний, Лютий, Труш

Голи: Гірний, Шафранський, Писько

Кращі за версією прес-служби у вчорашній грі – Ярослав Писько та фани «Галицької здоби»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*