«Кубок Незалежності 2019». «Галицька здоба» – «Княжий ринок». Анонс - Блог про Львів

«Кубок Незалежності 2019». «Галицька здоба» – «Княжий ринок». Анонс

Галицька здоба - Княжий ринок

Завтра, 16 серпня, на штучному полі «Знесіння» відбудеться головний поєдинок «Кубка Незалежності».

За право вибороти почесний трофей змагатимуться «Галицька здоба» та «Княжий ринок». Зайвий раз представляти чергового суперника не будемо, адже ці команди вже неодноразово зустрічалися між собою.

Історія протистоянь «пекарів» та «княжичів» наступна:

Майбутній матч у «Кубку Незалежності» стане для команд одинадцятим. До цього вони зустрічалися 10 разів, у яких: «Галицька здоба» перемагала двічі, «Княжий ринок» – шість, ще у двох поєдинках було зафіксовано нічию.

Востаннє наша команда це зробила 27 липня, коли у рамках Першої ліги Львова, яка проходить піж егідою Асоціації футзалу Львівщини, підопічні Сергія Тригубця здолали «Княжий ринок 2» із рахунком – 3:1 (влучними ударами у «червоно-жовтих» тоді відзначилися Святослав Гірний, Володимир Бобилєв та Богдан Стефанків).

Якщо ж пригадати останнє протистояння «пекарів» проти першої команди «княжого», то команди грали між собою у турнірі «V9KY». Напружений поєдинок тоді завершився перемогою «Княжого ринку» – 4:2 (у складі «Галицької здоби» влучними ударами відзначилися Ярослав Писько та Назар Яцишин), яка дозволила цій команді стати чемпіоном. «Пекарі» ж змушені були задовольнитися сріблом весняної першості.

Також читайте:   «Гранд Кубок Львова 2022». ФК «Галицька здоба» - «Nice Guys». Анонс

На шляху до фіналу вирішального поєдинку «Галицька здоба» по черзі пройшла: «Фортуну», «Феміду Львів», «Нове Знесіння» та «AZ-Techno».

Щодо «Княжого ринку», то підопічні Євгена Москвіна здолали: «Нове Знесіння», «Першу Приватну Броварню», «Феміду Львів» та «DevPlanet».

Також нагадаємо, що наша команда є діючим володарем цього трофею, адже у фіналі 2017 року «пекарі» з рахунком – 3:1 здолали «Інстал-Плазу».

Насамкінець нагадаємо, що поєдинок між «Галицькою здобою» та «Княжим ринком» розпочнеться о 20 годині 15 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*