«Гранд Кубок Львова 2022». ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys». Анонс - Блог про Львів

«Гранд Кубок Львова 2022». ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys». Анонс

Друга поразка поспіль

«Гранд Кубок Львова 2022». ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys». Анонс.

Вже сьогодні, 10 серпня, на поціновувачів гри «5×5» очікують чергові футзальні баталії у межах Львова. Саме в день середи на штучному майданчику «Динамо» відбудуться вирішальні поєдинки в одноколовому турнірі під назвою «Гранд Кубок Львова 2022».

В одному з таких матчів між собою зустрінуться ФК «Галицька здоба» та «Nice Guys». Те, що «пекарі» істотно загальмували цього літа не є секретом. І якщо в літньому чемпіонаті «Все для перемоги» хоч якось вдалося покращити результати, то ситуація у «Гранд Кубку Львова 2022» катастрофічна. Після двох поспіль поразок від «NG Metal» і «Нових імен» наша команда ризикує взагалі залишитися без нагород. В активі «Галицької здоби» 6 залікових балів після чотирьох проведених матчів.

Тому й не дивно, що поєдинок проти команди «Nice Guys», яка цього сезону стала справжнім відкриттям буде архіважливим. Ніщо інше, як перемога не влаштує «червоно-жовтих». «Вікторію» треба здобувати й підопічним Євгена Москвіна, адже конкуренти у вигляді «NG Metal» також зазіхають на лідируючі позиції. Взагалі окрім «GTL» жодна команда не втратила на здобуття нагород. Від цього й будуть цікавими поєдинки останньої туру, в яких окрім пари ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys» також між собою зіграють «Нові імена» – «GTL» та «УкрПолімер» – «NG Metal».

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» взяла реванш у «Майоли»

Насамкінець додамо, що матч за участю «пекарів» стартує о 21 годині. Запрошуємо фанів підтримати нашу команду. Ваша підтримка потрібна нашим фтузалістам як ніколи.

І ще трохи статистики. Не так давно «Nice Guys» та ФК «Галицька здоба» зустрічалися між собою в літній першості «Все для перемоги». Тоді напружений поєдинок завершився мінімальною перемогою суперника. Як буде цього разу дізнаємося же незабаром.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*