FAVBET Екстра-ліга. 2 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». Анонс - Блог про Львів

FAVBET Екстра-ліга. 2 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». Анонс

Ураган - Енергія

Багато хто чекав протистояння між «Кардиналом» та «Енергією» ще у першому турі. Бо це вже традиція останніх років – жереб майже щоразу зводив обидві команди саме в рамках першого туру. Але цьогоріч традицію було порушено. Тим не менш, нове побачення друзів-суперників не забарилося, і вони зустрінуться вже у другому турі FAVBET Екстра-ліги.

Багато хто згадає, що минулого року саме зі Львова «Кардинал-Рівне» під орудою Станіслава Гончаренка почав дивувати всіх, адже ніхто не чекав, що рівняни зможуть на рівних грати з фаворитами та боротися за медалі, чого не було вже давно, і на що всі фани «кардиналів» так довго чекають. Але як ми пам’ятаємо, на фінішній прямій у рівненської команди не вистачило сил. А «Енергія», розуміючи, що вона десь вже відпустила прямих конкурентів, просто почала грати у своє задоволення.

Але зараз обидві команди точно не гратимуть таким чином, адже їм кров з носу потрібні залікові бали, які дають можливість поборотися за топ-шістку. До того ж, рівняни навряд чи відмовляться від спокуси здобути третю перемогу поспіль, щоб надалі продовжувати посідати першу сходинку. Нагадаємо, що нещодавно «кардинали» у Житомирі зіграли перенесений поєдинок 4 туру, в якому переграли «ІнБев». І ця перемога дає можливість рівнянам наразі очолювати турнірні перегони. Тому, Салтанов та компанія навряд чи погодяться на те, щоб втратити очки у Львові. До того ж, деякі гравці «Кардинала» (наприклад, Кручок, Лисенко, Горпинич) перебувають зараз просто у чудовій формі. Тому, зупинити їх «енергетикам» буде важко.

На що в цій зустрічі слід розраховувати львів’янам? Мабуть, на домашній паркет, які вони знають майже досконало. На жаль, зараз вже не ті часи, коли «Енергія» була суто «домашньою» командою, яку вболівальники грали вперед. Скоріше, їм доведеться грати, ніби на виїзді, адже очікується, що до Львова приїдуть «ультра» «Кардинала». Втім, як би то не було, а підопічним Валерія Легчанова треба зробити все для того, щоб бодай би спробувати реабілітуватися за поразку від «ІнБева» в матчі першого туру. До того ж, «зелено-білі» чудово знають, яким непоступливим суперником є «Кардинал». У тренерського штабу галичан під час паузи, пов’язаної з матчами збірних, було вдосталь часу, щоб проаналізувати свої помилки, які були опущені у Житомирі, та зробити висновки. А от чи зроблені вони – це ще те питання, при всій повазі до львів’ян. Адже треба розуміти, що «Енергія» десь на 40 % оновила склад, і поки що складно казати, на що здатна ця «Енергія» – без Кузя та Радевича, але з Танським, Легендзевичем та Ковальчуком. Тому, є підозра, що справжню «Енергію» ми побачимо вже після того, як будуть зіграні ще два-три тури. А поки що львівським вболівальникам, вочевидь, треба запастись терпінням та визнати, що навряд чи їх улюблена команда буде фаворитом у цій грі.

Також читайте:   Хаві Родрігес залишив "Ель-Посо"

«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
28 вересня 2019 року. Львів. Палац спорту «Галичина» – 13.00.
Арбітри: С. Подворний (Хмельницький), О. Сидорук (Вінниця), Я. Сторожук (Львів)
Хронометрист: В. Болізюк (Львів)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*