Вагітність – не хвороба!

Вагітність - не хвороба!

До цієї іронічної статті мене сподвигли спогади з моєї довгоочікуваної вагітності і розповіді вагітних і вже поствагітних подруг. Особливо запам’ятався момент як на тижні так 30 ледве зайшла у маршрутку, бо дико боліла спина і всім мужчинам терміново потрібно було дивитися у вікно, мене не помічали. Таке ставалося і в інших дівчат. Для жінки, це без сумнівів, найтрепетніший період життя. Чоловіки, запам’ятайте – не давайте вагітним спекулювати на їхньому прекрасному вагітному стані! Якщо в транспорт зайшла така жінка, ви не зобов’язані вставати і поступатися місцем.

За час вагітності я мільйон раз чула питання «Як ти себе почуваєш?» Ми зазвичай сприймаємо і ототожнюємо його з хворобою. Деяких воно дратує, мовляв, я не хвора, а вагітна, а хтось спокійно ставиться. Вагітність – НЕ ХВОРОБА! І зараз я розповім всю страшну анатомічну правду, яку приховують від нас гарні зворушливі картинки вагітних. Наприклад, ось такі:

Вагітність

Вистачить приховувати від чоловіків правду!

Так, вагітність – це нормальний стан організму. Очікуваний і радісний, майбутня мама трепетно веде календар вагітності і рахує тижні до зустрічі з малюком. Уявіть собі, дорогі мої чоловіки, що у вас є всередині спеціальна ємність … ну типу сечового міхура, тільки вона володіє має здатність розтягуватися до такого розміру, що туди можна запхати дитину вагою 4 кіло і налити ще рідини так, щоб вона там плавала.

Уявили? А тепер … сюрпрайзззз !!!!

тест на вагітність

Ось на цьому місці багато безсовісних і нахабних жінок могли б зажадати, щоб з перших тижнів видавалися лікарем в жіночій консультації значки з написом “я вагітна”, тому що на ранніх термінах цього ще фізично не видно, але тебе якраз накривають токсикози (пам’ятаю, їсти не могла, а в транспорті було відчуття, що мене несе по колу на дитячій каруселі …).

У вас, дорогі мої чоловіки, бували стан моторошного похмілля, коли ви присягати собі: “Все! Ніколи! Ні краплі більше!” – признавайтесь, бувало ж? )) А тепер уявіть, що ви взагалі спиртного не п’єте, але цей стан триває два місяці. Правда, вагітність не хвороба? Це всього лише природні тимчасові незручності.

Треба перетерпіти! Ви ж терпіли, лежачи і стогнучи біля тазика? .. Значить – можна!

До речі, ви в курсі, чому аборти заборонені з 12 тижнів?
Все просто – на цьому терміні, коли ви тільки по зеленому обличчю і відмови від келиха вина на святі можете зрозуміти, що жінка вагітна, дитина всередині вже повністю людина.

… Але ми тут говоримо про жіночу хитрість і маніпуляції, а я відволіклася.

Скоро фінал

Проходить перший триместр, вважайте, що через 15 тижнів таблетки від похмілля, нарешті, допомогли і отримуємо ось таку картинку тижнів так в 25:

Вагітність - не хвороба!

Уже найчастіше зовні помітно, що жінка в очікуванні, і настає ось цей самий період, коли майбутня мама, стоячи в громадському транспорті, маніпулятивно виставляє свій невеликий ще живіт і оглядає оточуючих: поступляться чи ні? Але навіщо?! Вагітність, як ми вже обговорили вище – не хвороба!

Також читайте:   Коли нема настрою...

Давайте уявимо! Ви, мій дорогий читачу-чоловік, відростили всередині себе ще один орган, який як раз тисне на сечовий міхур. Я не знаю, навіщо так влаштувала жінку природа – хіба щоб і те, і друге було “ближче до виходу”, але більшість жінок в цей природний період вагітності весь час хоче, вибачте, в туалет в стоячому положенні.

А, ще дитина тисне на шлунок і починається печія вагітних. У вас бувала печія? Якщо немає, то уявіть собі що ви на голодний шлунок з’їли лимон, а краще зжерли два. Дуже весело, складно забути, що ти в очікуванні. Я з’їдала в день по 2-3 пачки гесталу, яка гидота.

Ой, а груди! Чоловіки взагалі люблять про груди. Давайте про них і поговоримо)))

У вас їх немає, звичайно, якщо ви, мій дорогий мужчина, не маєте вкрай надмірної ваги. Тому уявіть, що з вашого нульового розміру вона раптом почала рости до першого, а може і другого і боліти. Потім з неї стало ще щось виділятися. Ну я не кажу вже про те, що у багатьох шкіра не витримує такого стрибка і покривається розривами розтяжками – яка різниця, якщо груди великі, правда? ..

Мало не забула про хребет. Змінюється центр ваги і в цілому щось відбувається з кістками (кажуть, вони “розходяться” – не впевнена, але відчуття, повірте, такі, як ніби у тебе поперек розібрали і знову зібрали, погано закріпили, і він ходить ходором).

До цього можна додати жіночу наївність, оскільки швидше за все до цього моменту прийшла купа поганих аналізів і дана маса негативних прогнозів. У мене відчуття, що лікарі просто домовилися і жартують з жінками не предмет “загроза викидня” і “можлива патологія плода”, додаючи “йдіть на доплер” і “плацентарна недостатність”.

Ну а що? Не треба так нервувати, правда ж? І мати здорове почуття гумору, а не піддаватися гормональним атакам і страждати від сумних прогнозів. Це коли вам скажуть в автосервісі, що мотор стукає і скоро навернеться – проблема, а передбачуваний синдром Дауна взагалі фігня.

… Ну, загалом, якщо ви побачите таку не сильно глибоко вагітну жінку, у якої ниє поперек, болять груди, розпирає живіт, мучить печія і переживання, то можете не вставати – вагітність не хвороба, а раптом війна, а ви втомлений ?! А їй стояти треба, м’язи качати, щоб народжувати потім було легше.

Дякую за натхнення на створення матеріалу для статті сайту www.moirebenok.ua.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 13.09.2019 пише:

    З цієї статті випливає ще одна цікава властивість вагітної, або, як виразилась автор, пост-вагітної жінки. Вона бачить усіх чоловіків в образі мавп, що переплутали воду з горілкою

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*