FAVBET Екстра-ліга. 6 тур. «Енергія» – «Продексім». Анонс - Блог про Львів

FAVBET Екстра-ліга. 6 тур. «Енергія» – «Продексім». Анонс

Енергія - Продексім

Ще рік-два тому протистояння між «Енергією» та «Продексімом» можна було би назвати центральним у турі. Адже недарма ці дві команди два роки поспіль боролись у фіналі чемпіонату Укрїни, коли ще була система плей-оф. І ці поєдинки були справжньою окрасою чемпіонату.

Але зараз на жаль, часи змінились. «Продексім», як і раніше, є одним з фаворитів чемпіонату, а «Енергія» знаходиться у режимі перезавантаження. І цей процес не триватиме швидко. Тому, вимагати зараз від «енергетиків» максимальних результатів не треба. Проте, все одно треба очікувати, що на матчі проти фаворитів «зелено-білі» збиратимуться з силами та духом, щоб як мінімум дати бій, а там, можливо, і спробувати відібрати очки. Хоча з «Ураганом» такий номер не пройшов. Чи пройде з «Продексімом»? Подивимось.

Перш за все, нинішнє протистояння «енергетиків» та «мельників» виділяється дуеллю двох тренерів – Валерія Легчанова та Хаві Родрігеса. Обидва тренери – дуже амбіціозні фахівці, які завжди прагнуть максимуму. Зараз, коли склад «Енергії» за іменами поступається складу «Продексіма», наставник «зелено-білих» може знайти якісь слова та мотивацію для своїх підопічних, і ті можуть максимально виконати установку від свого наставника. І дисципліна є одним з козирів сучасної «Енергії», яка суттєво омолодилась. Щоправда, цей козир не став у нагоді в «енергетичному» дербі. Ще одним плюсом на користь «енергетиків» може стати той факт, що вони у цьому сезоні ще не програвали вдома. Звичайно, коли у складі львівської команди були Кардаш, брати Грицини, Кузь, Радевич, Коваль, Кордоба, то вона на рідному майданчику рідко кого відпускала з миром. І Легчанову зараз треба зробити все для того, щоб молоді гравці «Енергії» змогли відчути той самий «енергетичний» дух, і потім могли би так само не відпускати суперників з очками, навіть якщо мова йде про чинного чемпіона України. Що стосується Хаві Родрігеса, то він за той час, що перебуває в України, безумовно, вивчив стиль кожної з команд FAVBET Екстра-ліги. Відповідно, він знає, як треба протидіяти кожній команді, зокрема й «Енергії». Іспанський фахівець розуміє, що нинішня «Енергія» суттєво омолоджена, проте в той же час він, вочевидь, спробує зіграти з суперником з позиції сили. І, можливо, буде зроблена ставка на швидкий гол. «Мельники» чудово розуміють, що навіть у своєму нинішньому стані «Енергія» – серйозний суперник, якого не можна недооцінювати. Тому, чимшвидше херсонці заволодіють ініціативою, тим краще буде для них. І, вочевидь, на це Хаві Родрігес і робитиме акцент.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Нові Імена впевнено перемагають Бастіон-2

Чи варто чекати того, що цей матч може стати центральним у турі не тільки за вивіскою, а і за змістом гри? Так, але тільки за однієї умови: якщо «Енергія» гратиме дисципліновано та не дасть «Продексіму» зіграти у свою гру. Тоді можна чекати на несподіванки. А так – поки що за всіма перед матчевими розкладами «Продексім» є фаворитом цього поєдинку.

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон)
3 листопада 2019 року. Львів. Палац спорту «Галичина» – 18.00.
Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), М. Слободянюк (Вінниця), Я. Сторожук (Львів)
Хронометрист: В. Болізюк (Львів)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 2:4

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*