Футзал. Друга ліга. Нові Імена впевнено перемагають Бастіон-2 - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. Нові Імена впевнено перемагають Бастіон-2

Нові Імена-Бастіон-2

Черговий робочий тиждень наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями.

На вихідних Воробус трохи загуляв, тому й публікацій в ці дні не було. Протягом дня спробую надолужити втрачене.

Розпочнемо із тем спортивних, а його на вихідних було дуже і дуже багато.

Минулої суботи черговий поєдинок у рамках другої ліги аматорського футзалу України проводила команда за яку віднедавна грає ваш автор – Нові Імена.

У турнірній таблиці так склалася ситуація, що кожен матч фактично зараз як останній (триває боротьба за чемпіонство) для трьох команд, а саме: Здвиг, Нові Імена та Бастіон-2.

Саме з останніми ми і зустрічалися в суботу. Добре, що поєдинок розпочинався близько 10 години ранку. Хоч не так спекотно було бігати на відміну від інших матчів.

Спершу ми планували ротацію воротарів за якою на перший тайм мав вийти Тарас, а вже у другій 20-ти хвилинці мав грати Воробус.

Проте, матч складався таким чином (Нові Імена перемагали 1-0), що спільно було прийнято рішення ніяких ротацій не проводити. Прийшлося мені підказувати партнерам за межами поля.

Щодо гри, то як і в першому колі , Нові Імена знову ж таки зіграли дуже компактно від захисту. Фактично за цілу гру гравці команди-суперника не мали аж таких меганагод щоб забити гол.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Динамо б'є Шахтар (відео)

Єдиний проміжок часу де дійсно ми «поплили» – це було після того, як гравці команди Бастіон-2 за рахунку 2-0 на нашу користь зуміли таки один гол відквитати.

Але, своєчасні заміни в «іменах» та тайм-аут вернули все на свої місця. Десь допомогли ще команді своїм досвідом гри Володимир Великий, Володимир Ільків та Сергій Нікітін.

У відповідальний момент, а саме коли Бастіон-2 почав використовувати гру з 5-им польовим гравцем, хлопці не здалися, а відстояли на нуль.

Хоча, в суботу я би виділив цілий колектив. Хлопці билися за результат, зібралися майже у повному складі і вони його досягли.

У підсумку 5-1 на користь команди Нові Імена і після того як команда Здвиг перемогла Львівські Резерви, фактично боротьба за чемпіонство буде тривати між цими двома командами.

А в останньому турі наша команда гратиме проти АК Старява, а от «зелені» зіграють проти колективу Невгамовні-2.

Якщо що ми, що наш суперник виграють свої матчі, то на любителів аматорського футзалу очікуватиме золотий матч.

Чекаємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*