Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» на останніх хвилинах вирвала перемогу в «GTL» - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» на останніх хвилинах вирвала перемогу в «GTL»

Данило Сивак

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» на останніх хвилинах вирвала перемога в «GTL».

Вчора, у палаці спорту «Галичина» відбулися поєдинки 15-ого за ліком туру в найсильнішому дивізіоні Львова. ФК «Галицька здоба» у цей вечір зустрівся з аутсайдером змагань «GTL».

Забігаючи наперед зазначимо, що для нашої команди цей поєдинок видався не таким простим як це здається на перший погляд. «Пекарі» зуміли вирвати перемогу лише в кінці зустрічі.

Та, по все по-порядку.

Розпочали гру суперники дуже обережно. Фактично за п’ять зіграних хвилин як «Галицька здоба», так і «GTL» не створили жодного небезпечного моменту.

Все змінилося на 7-й хвилині першого тайму, коли на влучний удар «логіста» Ігоря Дідича відповів «пекар» Нікіта Єлфімов.

1:1 – ось такий несподіваний початок зустрічі.

Після забитих голів команди знову не форсували подій. «Галицька здоба» у ранзі фаворита грала першим номером, а «GTL» переважно захищалося.

Але, й за такої гри ближчими до успіху в першому таймі були «логісти», які протягом хвилини мали три стовідсоткові нагоди відзначитися, але за «червоно-жовтих» добре в цих епізодах зіграв Ярослав Шуптар.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія-Тайм 3:0 Локомотив

Після перерви «пекарі» збільшили натиск на ворота суперника, момент за моментом почав виникати біля воріт Юрія П’ятковського. По черзі могли забивати Олег Панасюк, Богдан Стефанків, Сергій Тригубець.

Небезпечно контратакували й номінальні господарі гри. Зокрема, просто вбивчий момент мав Ігор Дідич, але кіпер нашої команди Антон Денчук (змінив після перерви Ярослава Шуптара) виручив.

До завершення гри залишалося дві хвилини й головний тренер «Галицької здоби» пішов у ва-банк, випустивши Данила Сивака у ролі п’ятого польового гравця. І ця тактика виправдала себе на всі сто відсотків. Вже у наступній атаці «Даня» вдало пробив повз воротаря «GTL».

2:1 – вольова перемога «Галицької здоби», яка зберігає для нашої команди шанси на призові місця.

«GTL» – ФК «Галицька здоба» – 1:2 (1:1)

«GTL»: П’ятковський, Сіньков, Кулачковський, Дідич, Ю. Лаврін, Я. Лаврін, Романишин, Хомченко, Шокарев

ФК «Галицька здоба»: Шуптар, Денчук, Панасюк, Богданов, Стефанків, Тригубець, Гірний, Махинька, Сивак, Єлфімов

Голи: Дідич, 7 – Єлфімов, 7, Сивак, 29

Кращі гравці за версією пресслужби: Ігор Дідич – Данило Сивак

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*