Про безвідповідальність людей та антисептики

Антисептики

На роботі 2-денна відпустка, не пов’язана з карантином.

Скориставшись вільним часом і +17 на вулиці, вирішила помити вікно в кімнаті. Результат: за 2,5 години не побачила жодної людини в масці. Люди вільно собі гуляють. Багато старших, які неквапливо прогулюються. Дехто – навіть парами. Чхати вони хотіли на рекомендації та прохання МОЗ. Машини, які курсують містом і просять людей у гучномовець не виходити на вулицю без нагальної потреби, – ви даремно палите бензин. Не діє.

Піду мити унітаз. Принаймні там точно не побачу безвідповідальних людей, яким по фіг на здоров’я – і на власне, і на своїх рідних, і на оточуючих.

А ви дотримуєтеся карантину?





Подивитись результати голосування

І знову про антисептики 🙂

Після миття вікна мене осяяла “геніальна” думка. Всі в курсі, що антисептиків зараз не знайдеш. В інтернеті можна купити або за майже півтисячі гривень, або якийсь “ноунейм” домашнього розливу невідомої якості. Спирт в аптеці лише по рецепту.

Також читайте:   Панда у суспільстві: що вона означає

Принаймні у Львові. Як взяти рецепт, коли лікар не приймає, – загадка.

Рекомендована багатьма горілка має 40 градусів. Цього недостатньо для дезінфекції. Але в будь-якому випадку, краще вже горілка, ніж взагалі нічого. Маю на увазі дезінфекцію зовнішню. У нас з чоловіком багаторічний сухий закон. І ні, я не виправдовуюсь, а пояснюю 🙂

А тепер про моє осяяння. Лосьон після гоління, туалетна вода, парфумована вода. Все це має 70 і більше градусів етанолу! Беріть найдешевші “пахучки” з косметичного магазину і дезінфікуйте руки та поверхні на здоров’я. Бренд не має значення. Та й аромат також.

Піду реквізую лосьон у чоловіка.

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 20.03.2020 пише:

    Мій любимий це потрійний одеколон “Саша”, ним навіть можна освіжити подих, сполокавши писок 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*