Про вірус, іспанців та гуляння - Блог про Львів

Про вірус, іспанців та гуляння

Іспанія

«Про вірус, карантин, відміну місцевих святкувань та інше.

Отже із самих початків розвитку цієї “вірусної” ситуації в світі іспанці можна сказати “пофігістично” ставились до всього цього. Повні ресторани туристів, пляжі у вихідні заповнені веселим людом, життя йде своїм іспанським шляхом.

Перші дзвіночки – чутки про відміну святкувань Фаяс. А це для для валенсійців головне свято в році. Художники з командою ваяють велетенські фігури на комічні теми сьогодення для змагань у конкурсі. Потім все це добро палять.

А ви дотримуєтеся карантину?





Подивитись результати голосування

В період святкувань до Валенсії приїздить пів світу гостей, і святкування внесено до списку ЮНЕСКО. Та вірус все наломав, свято перенесли на літо, більшість незадоволена, втрати 800млн€. В Севільї така ж ситуація із відміною Semana Santa, Святого Тижня – що теж є найбільшим святом провінції. Готелі замикають, все пропало…

Також читайте:   Ліфтофобія

Туристичний бізнес в мінусах. Згодом вводять карантин, причому відразу строгий – всім по домам, поліція патрулює міста, введені війська для допомоги.

І тут пофігістично настроєні іспанці прозрівають від росту цифр…Мадрид очолює рейтинг – половина з усіх хворих, люди масово засуджують тих, хто гуляє вулицями, а поліція виписує сотні штрафів. Свідомість людей зростає – щодня ввечері із вікон усієї країни лунають оплески лікарям та усім працівникам, хто в ці важкі часи на своєму звичайному місці. Біда і страх єднають країну. Люди співають пісень із вікон, музиканти дають концерти, спортсмени проводять тренування. Всі сповнені надії і позитиву. Усвідомлення небезпеки приходить, але вже пізно. Цифри ростуть…

На фоні цього страшно та дивно читати коментаторів з реально неадекватною позицією.

Сили усім і терпіння, мудрості й здорового глузду. Ми подолаємо вірус разом!».

Автор статті: Razan.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*