У Львові випав сніг - Блог про Львів

У Львові випав сніг

вулиця Хуторівка на Сихові

Субота, ранок. Чого б це не поспати, тим більше після насиченого робочого тижня. Саме так і Ваш автор зробив.

Просинаюся зранку, дивлюсь у вікно, а там… Ні, не війна, не страйк, а падає сніг. І не так як скажімо кілька днів тому. А вже так нормально.

Те що буде падати сніг прогнозувалося, що підтвердив раніше написаний на нашому сайті прогноз погоди. Та і до слова, вчора розмовляв із знайомою, яка проживає на даний час у Росії, то там за її словами засипає і так добряче. А як відомо, після наших північних сусідів любить засипати і нас.

Увімкнув я інтернет, а там тільки і кидають по стінах сніжинки вітаючи один одного з першим снігом. Хоча він вже був, але то якийсь не такий. 🙂

Також я вирішив дізнатися яка ситуація у районах із опадами, зокрема подзвонив до знайомих у Мостиський район, там також падає сніг, трошки більший чим у Львові, випало десь сантиметрів п’ять покриву, але він не залежується оскільки температура повітря піднімається і він тає. На вулиці до речі не є холодно.

Тепер до нашого міста. Опади не припиняються, на дорогах заторів немає. Можливо пощастило, що це вихідний день і люди сидять переважно по домівках і нікуди не їдуть як скажімо на роботу у будній день.

Також читайте:   Тиждень вуличного кіно у Львові

За прогнозами синоптиків схожа погода збережеться і протягом наступного тижня6 падатиме мокрий сніг, місцями буде налипання на лінії електропередач. Щодо температури повітря, то вона триматиметься у районі від 3 градусів морозу до трьох градусів тепла.

А починаючи із другого грудня очікується суттєве похолодання. Стовпчики термометра опустяться до мінус 12, мінус чотирнадцять.

Побачимо як воно буде.

Нагадаю точний прогноз погоди ви можете як завжди подивитися на Нашому сайті у лівому нижньому куті.

Ось така от ситуація із погодою. Для любителів тепла сніг – це горе , а для любителів зими – свято. Та і якщо добре подумати, як без снігу зимою? Без білих опадів – не та атмосфера свята, особливо коли прийде Новий рік чи Різдво.

Одягайтеся тепліше, витягуйте чоботи чи черевики і готуйтеся до свят. Новий рік не за горами. І не забувайте про санчата і лижі. Сезон починається. А ще можна хокей з друзями поганяти і на ковзанах покататися. Не обов’язково у центрі на місцевій ковзанці, яку скоро відчинять, а і деінде.

Бережіть себе!!! Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Berizka 27.11.2010 пише:

    Горобинятко, гайда на санки :rotfl:

  2. Gopnik 27.11.2010 пише:

    Мене замело 😀 😀 😀 😀

  3. Gena Bukin 28.11.2010 пише:

    Схоже зима вже до нас прийшла. Прогнози синоптиків дійсно не хороші для любимтелів тепла. Якось перезимуємо. 🙂

  4. старий пес 28.11.2010 пише:

    У нас на селі снігу трийціть сантиметрів навалило

  5. Архіваріус 05.12.2010 пише:

    Начепив Воробус шапку зимову,
    І одягнув тепленькі калісони.
    Прийшла зима, і для пернатої братви
    Прийшли негожі тяжкі дні.
    😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*