Ігри на смартфоні: за чи проти? - Блог про Львів

Ігри на смартфоні: за чи проти?

Ігри в смартфоні

Не часто пишу про комп’ютерні ігри, але буває. Сьогодні цю прогалину виправлю. Дискутувати будемо про яку-небудь конкретну гру, а про смартфон та ігри. Чи варто в них бавитися саме на вашому апараті? Як завжди, автор блогу висловить дві точки зору. Одна – грати потрібно, інша – навпаки, повна заборона.

Перед тим, як перейти, безпосередньо, до теми даного посту, кілька слів про себе та ігри. Щоб наші читачі розуміли я також свого часу захоплювався іграми. Вони були не на гроші, але все ж були. В один момент «вдарився» в різні стрілялки, гонки й поки не проходив весь шлях, то спати не лягав. Добре, що через деякий час згоріла відеокарта, на нову грошей не було, то ж, відповідно, можливість грати в ігри пропала.

Так, був ще смартфон, але щось мені здавалося в нього екран був замалим, то ж я «збився» з того. Прикол у тому, що через деякий час я купив відеокарту, але ігроманія пройшла. Бавився в ігри, але кайфу не отримував. Серед кращих гор для смартфону виділю Modern Strike Online, World War Heroes, Dead Cells, Call of Duty, Infinity Ops, Standoff (Active Shooter). До речі, вже є Standoff 2, яку можна скачати тут: https://standoff-2.setapps.net/ru/android/.

Тепер же переходимо до теми публікації «Ігри на смартфоні: за чи проти?».

Чомусь в іграх розпочну з пункту «проти»

Також читайте:   Точки доступу Wi-Fi у Львові

– малий екран;

Порівняйте екран монітору й порівняйте екран смартфону. Здається ніби там не машинки їздять, а мурахи. Для мене це не те. Ну, хіба що купити смартфон як лопата. Але, знову ж таки, він вартує більше 5-6 тисяч.

– батарея;

Вона у телефоні не вічна, можна вгробити свою як це зробив мій один приятель і за пів року довелося купувати новий смарт. А все через ігри, постійні посиденьки в інтернеті тощо.

Є і «плюси» ігор в смартфонах

– компактність;

Ви можете завжди взяти в руки свого смарта, сісти у маршрутку, в туалеті, на вокзалі, на природі, в лісі, на роботі й бавитися в улюблену гру.

– сучасні девайси;

Ці всі розмови, що телефони мають маленький екран, зависають, швидко сідає батарея – це все нісенітниці. Якщо любиш ігри, то не жалієш грошей і купуєш нормальний смарт.

– ігри для смартфонів;

Світ зараз став таким, що багато «шпільок» роблять виключно під телефони. Навіть буває таке, що на комп’ютері вони або не йдуть, або ж є не така версія якби ви цього хотіли.

Насамкінець для любителів всяких модів для безконечних життів/патронів/ігрових грошей даю 2 ссилки: перша для Standoff 2 – тут і друга для гри Dead Cells – https://dead-cells.setapps.net/ru/android/mod-na-besplatnye-pokupki/.

Грати чи не грати ігри на смартфоні вирішувати вам. Але, пам’ятайте, що все треба робити в розумних мірах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*