Гора Висока. Частина друга (фото) - Блог про Львів

Гора Висока. Частина друга (фото)

Вершина гори Високої

Ніколи би не міг подумати, що в центральних Горганах існують маловідомі вершини на які так важко вибиратися. Мова іде про гору Високу, яка розташована в 10 кілометрах від села – Стара Гута.

Ще вчора, завдяки першій частині фотогалереї, ми почали милуватися чудовими краєвидами, які вимальовуються перед туристами, які або лише йдуть по дорозі на вершину або ж вже на неї піднялися.

Не сказав би що шлях аж такий важкий. Проте, чим ближче ми наближаємося до мети, то на шляху з’являється все більше каміння, а от на самому хребті каміння хоч бери й хату будуй.

Також читайте:   У пошуках озера Поляницького

На вершині ж 29 липня було встановлено хрест на честь вшанування 150-ої річниці від дня народження митрополита Андрея Шептицького.

Пропоную переглянути другу частину фотогалереї, яка називається – гора Висока:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 28.08.2015 пише:

    Хатинка на вершині гори. Туди б інтернет швидкісний – і можна жити в гармонії з природою =) Ігорчик на схилі років міг би там оселитись. Уявляю собі – з довжелезною сивою бородою, трембітою (щоб іноді скликати друзів у подорожі). Бавить численних онуків. І продовжує писати в блог =)

    • Stakeholder 29.08.2015 пише:

      Для того щоб постити в блог швидкісний інтернет не обов’язковий). Думаю якби Воробус писав статті і раз на колись мусів вилазити на вершину гори щоб їх запостити вони були б набагато глибші і якісніші 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Ігровець-Сивуля. Частина перша (фото)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*