Кривава бійка фанатів у київському метро (відео) - Блог про Львів

Кривава бійка фанатів у київському метро (відео)

Бійка між фанатами

Футбол – гра мільйонів. Цей вид спорту дуже полюбляють у світі і в Україні, зокрема. Звісно, що у кожної команди є свої фанати, які стараються активно підтримувати свою команду на різноманітних поєдинках. Фанати однієї команди мають ворогів і друзів.

Деколи як дивишся на їхні дії аж дивно стає, як це люди можуть так себе поводити. Вболівання вболіванням, але сутички після і до гри бувають і ще й які. Досить часто такі дії завершуються кривавими побоїщами.

Буквально вчора цілий інтернет облетіло відео із київського метрополітену, де між фанатами сталася бійня і не де-небудь, а у вагоні метро.

Сталася вона на станції метро «Либідська». Достеменної інформації нема хто саме був учасниками цього мордобою, але існує припущення що це були фанати київського Арсеналу і одеського Чорноморця, чиї команди якраз в неділю ввечері зустрічалися між собою. Тоді, нагадаю, перемогу із мінімальним рахунком здобула команда із Одеси.

За словами очевидців. Група людей у складі приблизно 50-ти чоловік сіла на станції метро «Майдан Незалежності», а вже на згадуваній «Либідській» почали битися із ще однією кучкою людей. По всій вірогідності вони їх вже чекали тут заздалегідь.

Тепер саме відео. На ньому досить добре помітно, що одну групу людей охороняли органи правопорядку, але, що цікаво, їх було дуже мало і через деякий час один із міліціонерів навіть добряче получив по писку. Також чути як якась бабця кричить, цитую: «ой, що це робиться таке».

Також читайте:   Біатлон. Кубок світу. Естафета. Жіноча команда фінішує лише четвертою

Що можна сказати по даному випадку. Фанати є фанати і не дай Боже десь потрапити під «гарячу» руку як вони б’ються. Таких випадків історія знає багато. Далеко іти не буду, минулого року між собою у рамках Ліги Європи зустрічалися Карпати і німецька Боруссія. Мешканці нашого міста добре пам’ятають як у кафе «Княжий келих» летіло все що тільки могло, коли фани зустрілися.

Також нещодавно я вже розповідав, що коли ходив на гру першолігових команд Фк Львів і Фк Арсенал в районі стадіону «Ска» між собою також билася група людей. Як завжди, інформації по бійках фанатів мало, бо це типу їхня особиста справа.

Як на мене, подібні бійки до добра не приводять. Фанати фанатами, але що цікаво, можуть постраждати прості люди, які нічого нікому не роблять. От, скажімо, випадок у метро. Люди ж інші також їхали у цьому вагоні.

А що ви думаєте, шановні користувачі блогу, по цьому питанню. Так можна вболівати?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 29.11.2011 пише:

    😮 😮 😮 😮 😮 просто жах 👿 👿 👿 👿 😈

  2. gorih 29.11.2011 пише:

    Прямо як у фільмі про англійських фанатів де Елайджа Вуд грав 8)

  3. ГОПНІК 29.11.2011 пише:

    вламали мусару 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*