Без шансів… - Блог про Львів

Без шансів…

Карпати - Верес - 1:6

У 8-ому турі чемпіонату України з футболу в гості до львівських Карпат приїхала команда, яка на даний момент дислокується неподалік Львова й свої домашні матчі проводить на стадіоні «Арена Львів».

Поєдинок очікувався з величезним нетерпінням. І навіть не через те, що це свого роду дербі, а тому, що у складі рівненської команди виступає багато футболістів, які свого часу пограли за Карпати. Ну, і головний тренер команди – Юрій Вірт уродженець Львова.

Забігаючи наперед скажу, що дербі як такого сьогодні не вийшло.

Карпати з тріском програли своєму супернику і якщо після цієї поразки головного тренера зелено-білих і весь цей іноземний шлак не виженуть, то не знаю що далі буде з командою.

Кожного тижня як не оновлюю новини на спортивних сайтах, так завжди звістки від Карпат що вони купили нового футболіста.

Навіть дивуюся. Може насправді команда зі Львова заграє так як вміє?

Та наступають офіційні матчі й вболівальник розуміє, що нічого путнього з цього не вийде. Карпати програють, а сьогодні відбулося справжнє фіаско.

За попередні 7 турів наш суперник забив лише 5 голів. Пам’ятаєте навіть були такі розмови, що Верес гратиме всі свої матчі на «нуль».

Також читайте:   Великий футбол повертається до Львова

Потім Вірта й компанію прорвало, а у матчі з Карпатами було відвантажено шість голів на що «леви» зуміли відповісти лише одним.

Кажуть, що команду не можна критикувати, а завжди в неї вірити. Воно то може й так, але люд вже зачекався результатів від своїх улюбленців.

Як не курс на молодь, то накупляють іноземців, то тренерів міняють кожного сезону якщо не частіше.

З таким успіхом команду не збудуєш. Треба час, щоб награвали один склад, а як новий сезон, то нові люди.

Щодо сьогоднішньої гри, то програли Карпати без шансів. З перших хвилин гри зелено-білі на правах господаря мали створювати моменти, намагатися забити гол, а вони навпаки відійшли в захист і лише зрідка атакували.

Логічно, що гості з Рівне до такого перебігу подій на полі призвичаїлися й почали забивати голи.

В другому таймі й взагалі перевагу Вереса була такою, що добре що лише шість голів влетіло у наші ворота.

1:6 – поразка, яка боляче вдарила по амбіціях у першу чергу не керівництва клубу, а його вболівальників.

Люди всіляко підтримують команду, хочуть бачити результати, а їх нема.

Прикро….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*