Футзал. Чемпіонат Європи. Росія 1:3 Іспанія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Європи. Росія 1:3 Іспанія (відео)

Іспанія-чемпіони Європи

Що ж, завершився чемпіонат Європи з футзалу, який проходив на території країни під назвою – Хорватія.

Зазвичай блог Воробуса оглядав лише поєдинки за участю збірної України, але сьогодні зробить виняток.

Справа у тому, що вчора вашому автору довелося подивитися фінальний поєдинок чемпіонату, де між собою зустрічалися кращі збірні Європи, а можливо і світу – Іспанії та Росії.

Перед поєдинком багато хто казав, що у наших північних сусід нема зовсім ніяких шансів у грі із титулованою збірною Іспанії, до речі, до цього поєдинку діючими чемпіонами Європи.

Але, але і ще раз але. Деколи буває так, що вгадати результат поєдинку важко і часто трапляються сенсації. У грі між іспанцями та росіянами вона ледве не сталася.

Розпочався поєдинок із атак збірної Іспанії. Вони на правах фаворита володіли м’ячем і чесно, під час перегляду матчу розмовляв з другом, то ми зійшлися на думці, що невідомо було за рахунок чого могла виграти Росія.

Як виявилося згодом, я помилився. Північні сусіди грамотно захищалися, і при нагоді контратакували. Одна з таки атак у другому таймі завершилася голом Пули.

Оце так маєш. Іспанці на такий перебіг поєдинку явно не розраховували. За кілька хвилин вони взяли тайм-аут і пішли у бій з п’ятим польовим гравцем. Росія трималася, та і чудово грав їх кіпер – Густаво.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Українські команди синхронно перемагають (відео)

А потім на арену вийшли судді. За що вилучив суддя гравця Росії – Сіріло невідомо. Все-таки, хочеться щоб у спорті було все чесно, а не підсуджували тій чи іншій команді.

2 хвилини у меншості. Саме такий іспит мала витримали команда Скоровича. Ба навіть більше, Іспанія пішла атакувати з п’ятим польовим і тут наші сусіди вистояли. Оце так матч.

Але, буквально за кілька секунд до завершення матчу Іспанія таки забила, це сталося за допомогою рикошету.

Додатковий час. Тут чемпіони Європи не залишили вже шансів росіянам, гра яких сподобалася. Вкотре після таких поєдинків переконуєшся, що грати можна будь з ким, головне мати бажання.

У матчі за третє місце, до слова, Хорватія поступилася Італії з рахунком 1-3. Тут також варто виділити воротарів. Що у господарів турніру, що у італійців вони дуже сильні і досвідченні.

Чемпіонат Європи позаду, гравців перемикаюся тепер на національні чемпіонати, де у них своя мотивація.

Наступна точка відліку – відбіркові матчі за вихід на чемпіонат світу, де наша збірна зіграє з Румунією.

Насамкінець, пропоную подивитися відео забитих голів у фінальному поєдинку:

Фото: uefa.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 12.02.2012 пише:

    та цікавий був матч іспашки молодці

  2. Андрій 13.02.2012 пише:

    А мені жалко сусідів – за них вболівав

  3. avtoviv25 07.10.2014 пише:

    Срочный выкуп битых автомобилей в любом техничеком состоянии – звоните и получи деньги. Мы производим выкуп битых автомобилей любых годов выпуска в Москве и области

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*