Челсі – переможець Ліги чемпіонів 2011/2012 років (відео) - Блог про Львів

Челсі – переможець Ліги чемпіонів 2011/2012 років (відео)

Челсі перемагає Баварію

Футбольний єврокубковий сезон 2011/2012 років завершено. В суботу у Мюнхені відбувся фінальний поєдинок найпрестижнішого футбольного змагання під назвою – Ліга чемпіонів.

У ньому зустрічалися господарі поля – Баварія та їхні суперники із Лондона – команда Челсі. Власник останньої команди Роман Абрамович вже давно мріяв, щоб його «діти» перемогли у якомусь серйозному турнірі і таки цього дочекався.

Але, про все по-порядку. Так от, перед тим як перейти до огляду поєдинку хотілося би сказати кілька слів про тактику з якою грала англійська команда. Ті люди, які кажуть що гра від захисту ні до чого доброго не призведе помиляються.

Ще й як призведе. Згадайте гру Челсі проти Барселони. Тоді, англійська команда всією командою сиділа у захисті, атак майже не було, але підсумок двобою якраз за Челсі. Так, вони постійно відбивалися, але ж переможців не судять.

Здавалося, що атакувальна Баварія зможе наробити багато біди своєму супернику, плюс свої трибуни, але Челсі взяло і знову ж таки зіграло від захисту.

Протягом більшої кількості часу саме німці створювали моменти. Так, команду виручав Петр Чех, але і він був не в змозі допомогти, коли на 83 хвилині ударом головою відзначився Мюллер.

Це кінець? Знову Челсі не пощастить у фіналі як свого часу із Манчестером? Але, палочкою-виручалочкою став Дрогба, який під сам кінець зустрічі таки зрівняв рахунок у матчі.

Також читайте:   «Mamba 4 life». Частина перша

Додатковий час – це та ж гра що і в основний час. Баварія багато атакувала, а «лондонці» захищалися. Так, міг забити Робен з пенальті, але ж не забив. Питання тут, а навіщо йому взагалі було давати бити це пенальті? Всі пам’ятаю як він бив пенальті Реалу, не забивав стовідсоткові моменти у грі чемпіонату із Борусією.

Не забив він і тут.

Серія пенальті. Так, це лотерея, може пощастити комусь, і не пощастити іншій команді, але це, все-таки, вважаю був найреальніший шанс для Челсі перемогти.

Вирішальний пенальті у цій серії не забив Швайнштайгер. Після його удару м’яч влучив у штангу. Ще мить і до м’яча підходить Дрогба, удар і саме він приносить англійській команді такий омріяний трофей.

Єврокубковий сезон завершився, попереду чемпіонат Європи-2012, що відбудеться на полях України та Польщі, а вже після нього стартує нова Ліга Європи, Ліга чемпіонів.

Звісно, ми будемо вболівати за українські команди, бо вже так хочеться щоб і в Україну прийшло свято.

Коли це буде і чи взагалі буде побачимо….

Фото: sport-express.ru.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Arden 22.05.2012 пише:

    Челсі цього кубку ліги чемпіонів просто пощастило. і не раз, а цілих 3 рази. двічі з барсою і в фіналі з баварією… вот так везе)

  2. Пилип Арсенійович 22.05.2012 пише:

    Arden пише:
    Челсі цього кубку ліги чемпіонів просто пощастило. і не раз, а цілих 3 рази. двічі з барсою і в фіналі з баварією… вот так везе)

    щастить сильнішим? 8)

  3. Arden 22.05.2012 пише:

    Пилип Арсенійович, щастить дурням та початківцям.

  4. Старий пес 22.05.2012 пише:

    Шкода Тимощука, ми всім весло буліли за Баварію 🙁

  5. Старий пес 22.05.2012 пише:

    селом, в мене нинька інтернет сі пуявив то спішу всім відписати

  6. Архіваріус 22.05.2012 пише:

    Старий пес, Слухай псиську, може треба тобі окуляри поміняти, а то ти забагато блдів робиш. 😀

  7. данило 24.05.2012 пише:

    взагаліто баварія сильніше але карпати всеодно чемпіон

  8. Архіваріус 24.05.2012 пише:

    данило, Карпати хіба що будуть м’ячі подавати з-за брамки. Добре, що жиди з Одеси їм презент зробили, та залишили їх у вищій лізі. Хоча по своїй грі вони того не заслуговують. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*