Поїздки без алкоголю: за чи проти? - Блог про Львів

Поїздки без алкоголю: за чи проти?

Абракадабра

Тепло таки наступило. Люди вже почали переживати що дощі, а вони минули і вже сьогодні у суботу, 19 травня світить сонечко, температура повітря близько 20 градусів тепла, можна сміливо йти на шашлики чи їхати десь у поїздки.

Саме про тему поїздок ми і будемо говорити у сьогоднішній статті на блозі Воробуса. Зараз Марсело скаже що все кеп. 😀

Отже, у поїздки я їздив часто і знаю як там все відбувається. Почнемо із того, що це за подорож і скільки людей у ній приймають участь. Якщо це мала компанія, то веселощів є мало, а ось коли їде цілий автобус і в якесь конкретне місце, тоді стає цікавіше.

Що люди там роблять? Як казав мій хороший друг – відпочивають. А це вже хто як? Одні їдуть щоб побухати, інші щоб побачити нові місця, а ще одні і щоб побухати і побачити нові місця разом в купі взяті.

Багато людей говорять, що їхати в поїздки щоб бухати не варто, бо можна напитися і у місті. Хех, цікава думка, але не всі з нею погоджуються.

У кожної людини є голова на плечах і вона вирішує що їй робити. Хоче п’є, хоче курить, хоче їсть шашлик, можна ще і плавати. Пам’ятаю свого часу їздив з компанією на Джуринський водоспад, ну там і вода. Заходиш, пірнаєш у воду і виходиш такий весь холодний.

Також читайте:   Як позбутися похмілля?

Незабутні відчуття.

Повертаючись до теми заняття у поїздках хотів би висловити дві точки зору, як я це роблю майже завжди.

Алко-тур

Чому за? Коли люди п’ють, то стають веселішими, починаються співи, танці, стрибки через вогонь і так далі. Аж душа радується.

Але, не варто фанатіти від алкогольних напоїв. Біда в тому, що люди деколи перегинають палку і все завершується не цікаво. Всі засинають, зранку голова болить, нічого не пам’ятаєш і так далі. Все треба робити в міру і тоді все буде пучком.

Поїздки без алкогольних напоїв

І так виявляється бувають. Як на мене, повна маячня. Коли організатори починають висувати свої умови, то починається бардак. А можливо людина хоче собі випити пива, вина з дівчатами? Та нехай собі ж п’ють. В людини має бути в голові, що культура це вам не коники з одного матеріалу ліпити.

З іншого боку, поїздки без алкоголю завершуються спокійно, ніхто не співає, всі читають книжки, грають у гру «міста». Можливо для когось це і цікаво. Але, це ж можна померти від скуки.

А от на сплавах я би обмежив алкоголь, хіба би дозволив при ночівлі на березі.

А яким поїздкам ви віддаєте перевагу? З алкоголем чи без? Буде цікаво почути вашу думку по цьому питанню.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Пан П 19.05.2012 пише:

    всі читають книжки, грають у гру «міста», Воробусе що в тебе за викривлене бачення мандрівок без алкоголю, га? Окрім того, щоб пити можна ще робити багато всього цікавого і веселим теж можна бути без вживання зеленого змія. Все залежить від самих людей, я от влітку був у безалкольній компанії, ми жили у палатках на Південому Бузі, але було супер весело, кожного вечора ми до пізна сиділи біля вогнища, співали пісні під гітару, стрибали через вогонь, танцювали, спілкувалися на різні цікаві теми, і всі були абсолютно тверезі, а зранку всі свіжі, голова ні в кого не боліла.

  2. Пан П 19.05.2012 пише:

    А от якщо людина не може бути весела поки не випьє чогось такого алкогольного, боюсь, але то вже психологічна проблема і треба вправляти мізки:mad:. Звісно я сам не проти іншколи випити пивка, але ж цілком можна і без нього обходитись та бути веселим і розкутим.

  3. ГОПНІК 19.05.2012 пише:

    однозначно проти тверезим не цікаво 😡 :rolleyes: :rolleyes:

  4. anasazi 21.05.2012 пише:

    Хочеш пити, бухати – пий, бухай. Твоя справа, але до тих пір, поки це не заважає оточуючим тебе людям. Коли їдеш тверезий в автобусі, де 90% понапивались як свині, шум, гам, крики, співи, хтось вже спить, в когось підсос включився, хоче магазин і ще пляшку, тому зупини посцяти, і так кожних півгодини, то думаєш, ну його на **й наступного разу їхати з такою компанією. Чого гріха таїти, сам колись так пиячив, але потім як починаєш пригадувати, де що поклав, чи чогось не загубив (телефони, фотоапарат, гаманець, годинник, ключі), бо п’яний десь поклав і забув, а ще голова після перепою болить, а зранку на роботу. І поступово прийшов до того, що краще не бухати, хоча час від часу можна випити по 150. Але не заливатися до риб’ячих очей…

  5. Старий пес 22.05.2012 пише:

    Приїздіт ду мене в село, я вам зроблю екскурсию, самугон маю

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*